Ελάτε στην παρέα μας

Περιφέρεια Αττικής

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής – Το πρόγραμμα μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Περιφέρεια Αττικής  συνεχίζει να προσφέρει όλο τον Σεπτέμβριο ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα. Βασικός στόχος είναι η ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών φίλων της μουσικής και του θεάτρου οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν – ελεύθερα και με ασφάλεια – τις μοναδικές αυτές εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά της Αττικής.

Υψηλού επιπέδου θεατρικές παραστάσεις και ξεχωριστές συναυλίες έχουν επιλεγεί από την Περιφέρεια – με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη και αρωγούς την Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Μαίρη Βιδάλη και τον Τομεάρχη Πολιτισμού-Περιφερειακό Σύμβουλο, αρμόδιο για τις θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, Χάρη Ρώμα – στο πλαίσιο των δημοτικών φεστιβάλ και εν γένει πολιτιστικών εκδηλώσεων των Δήμων της Αττικής.

Το πρόγραμμα μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2021

Για σήμερα 11 Σεπτεμβρίου έχουν προγραμματιστεί τρεις συναυλίες: της Ελένης Βιτάλη στο Δημοτικό Στάδιο του Αγίου Δημητρίου στις 21:00, στο Πέτρινο Θέατρο Αργυρούπολης στις 21:00 «Ο Λυρικός και Λαϊκός Μίκης Θεοδωράκης» και στις 20:00 στην πλατεία Φρατσίων «Καιρός για αγάπες και αγκαλιές» με τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα βρεθούν στις 12 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Νταμάρι – «Αλίκη Βουγιουκλάκη» στα Βριλήσσια στις 21:00 και ο Άκης Δείξιμος στο θέατρο πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», στις 21:00. Την ίδια μέρα και ώρα ανεβαίνουν οι παραστάσεις: οι «Φοίνισσες» του Ευριπίδη από το Εθνικό Θέατρο στο Παλαιό Ελαιουργείο στην Ελευσίνα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Αισχύλεια 2021», οι «Βάκχες» από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων στο Αττικό Άλσος, «Μαζί δεν κάνουμε / Ειδικές Περιστάσεις», από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης στο θέατρο «Αλέξης Μινωτής» στο Αιγάλεω, «Ο Μικρός Πρίγκιπας» στον αύλειο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου της Δημοτικής Ενότητας Ερυθρών του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας και «Οι Παλαιστές» στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δήμου Αχαρνών.

Στις 13 Σεπτεμβρίου στο Αττικό Άλσος στις 21:00 έρχεται η θεατρική παράσταση «Υλικό Καποδίστριας», από τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας και Ρούμελης, στο θέατρο πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» στις 21:00 η «Ανδρομάχη», του Ευριπίδη, στο Ανοιχτό Θέατρο Δεξαμενής του Δήμου Κρωπίας στις 21:00 «Ο Μικρός Πρίγκιπας» και στο θερινό κινηματογράφο Πάνθεον στην Αγία Βαρβάρα συναυλία με το Σπύρο Πολυκανδριώτη στις 21:00.

«Ο Μικρός Πρίγκιπας» συνεχίζει το… ταξίδι του και στις 14 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο Νέο Θέατρο Χαϊδαρίου στις 20:30 ενώ συναυλία «Οι δικές μας φωνές» (ΔΥΟ ΦΩΝΕΣ) θα δοθεί στις 21:00 στο Κηποθέατρο Παπάγου ο «Δον Καμίλο» ανεβαίνει στο θέατρο Βερόρι στα Βίλια στις 21:00.

Και ενώ οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής συνεχίζονται όλο τον Σεπτέμβριο, στις 15 του μήνα στο θέατρο Βράχων, στις 21:00, έρχεται η συναυλία «Κρατώντας μια σπίθα τρεμόσβηστη…», στο Κολυμβητήριο Ραφήνας του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου η συναυλία με το Γιώργο Τσαλίκη στις 21:30 και ανεβαίνουν οι θεατρικές παραστάσεις «Μαζί δεν κάνουμε/Ειδικές Περιστάσεις», από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης στο Αττικό Άλσος, στις 21:00 και «Η Πόρνη Από Πάνω», με την  Κατερίνα Διδασκάλου στο Ανοιχτό Θέατρο Δεξαμενής του Δήμου Κρωπίας, στις 21:00.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ