Ελάτε στην παρέα μας

Οικονομία

Περιφέρεια Αττικής: 7,6 εκατ. σε έργα υποδομής για τον Φαληρικό Όρμο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης υπέγραψε σήμερα τη3η συμπληρωματική σύμβαση για την υλοποίηση έργων υποδομής τα οποία κρίνονται απαραίτητα για την ολοκλήρωση της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου και την άρτια λειτουργία του έργου.

Σύμφωνα με τη συμπληρωματική σύμβαση το συνολικό ποσό που έχει προϋπολογιστεί για την υλοποίηση των έργων είναι 7.626.000 ευρώ.

Με αφορμή την υπογραφή της συμπληρωματικής σύμβασης ο Γ. Πατούλης επισημαίνει:

«Υλοποιούμε με συνέπεια τη δέσμευσή μας για την άρτια ολοκλήρωση του εμβληματικού έργου του Φαληρικού Όρμου. Πρόκειται για ένα έργο πνοής για όλη την Αττική και τους κατοίκους της και σε αυτό το πλαίσιο δεν θα αφήσουμε να πάει ούτε μία ημέρα χαμένη. Η Περιφέρεια έχει δεσμευθεί για την ολοκλήρωση του έργου και κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου οι εργασίες να προχωρούν απρόσκοπτα. Σε αυτό το πλαίσιο προβαίνουμε σε όλες τις δράσεις που απαιτούνται για την εξεύρεση της βέλτιστης λύσης χρηματοδότησης και υλοποίησης του έργου με γνώμονα κυρίως τους πολίτες τόσο των όμορων στο πάρκο Δήμων, όσο και της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα το δημόσιο συμφέρον».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ