Ελάτε στην παρέα μας

Αχαρνών

Παράδοση απορριμματοφόρων και κάδων ανακύκλωσης στους Δήμους Διονύσου, Μαραθώνα και Αχαρνών

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παρέδωσε στους Δήμους Διονύσου, Μαραθώνα και Αχαρνών, σύγχρονα απορριμματοφόρα, καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων και κάδους εσωτερικής ανακύκλωσης, στο πλαίσιο του προγράμματος της Περιφέρειας για τη διάδοση της ανακύκλωσης στην Αττική.

Ειδικότερα αρχικά μετέβη στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Διονύσου, όπου παρέδωσε στο Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη 1 απορριμματοφόρο σύγχρονης τεχνολογίας, 100 καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων και κυτία εσωτερικής ανακύκλωσης οι οποίοι θα τοποθετηθούν, κατά προτεραιότητα, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε Λαικές Αγορές.

Κατά την παράδοση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Νίκος Πέππας, ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας & Περιβάλλοντος και Πρόεδρος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) Βασίλης
Κόκκαλης, οι Αντιδήμαρχοι Γιούλα Λακαφώση, Στέφανος Κριεμάδης, Γιάννης Φωτάκης, Χρήστος Παπαβασιλείου και Χρήστος Τσεβάς καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σταμάτας Γιώργος Κόκκαλης.

Ακολούθως ο κ. Πατούλης μετέβη στον Μαραθώνα όπου παρέδωσε στον Δήμαρχο Σ. Τσίρκα 1 απορριμματοφόρο και 100 καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων. Τον Περιφερειάρχη υποδέχθηκαν επίσης εκτός από τους Αντιπεριφερειάρχες Ν. Πέππα και Β. Κόκκαλη, οι Αντιδήμαρχοι Χ. Στάμος, Γ. Ζορμπάς και ο εντεταλμένος σύμβουλος ανακύκλωσης του Δήμου Ν. Καραγιάννης.

Τελευταίος σταθμός του Περιφερειάρχη Αττικής ήταν ο Δήμος Αχαρνών όπου παρέδωσε στον Δήμαρχο Σ. Βρεττό κυτία εσωτερικής ανακύκλωσης, μετά το απορριμματοφόρο που είχε δοθεί στο Δήμο από την Περιφέρεια, πριν από λίγο χρονικό διάστημα. Μαζί με τον Δήμαρχο παραβρέθηκαν στην διαδικασία παράδοσης, οι Αντιδήμαρχοι Μ. Βρεττός, Λ. Κοσμίδου, Α. Αραμπατζής, Γ. Σιδηρόπουλος, Ε. Τοπαλίδης και ο Γ. Γραμματέας του Δήμου Γ. Δημητρακόπουλος.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ