Ελάτε στην παρέα μας

Περιφέρεια Αττικής

Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία της Περιφέρειας και του ΙΣΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον ΙΣΑ, το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Οι Αμπελόκηποι».

Στην εθελοντική αιμοδοσία συγκεντρώθηκαν δεκάδες φιάλες αίματος οι οποίες θα διατεθούν για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα».

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ευχαρίστησε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που συνέβαλε στην εθελοντική αιμοδοσία. Επιπλέον  επισήμανε ότι η προσφορά των εθελοντών αιμοδοτών είναι ιδιαίτερα σημαντική και βοηθάει καθοριστικά στην κάλυψη των ελλείψεων, οι οποίες είναι ακόμα μεγαλύτερες λόγω της πανδημίας.

Στην αιμοδοσία παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Οι Αμπελόκηποι» Κ. Ανδριόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος, η Πρόεδρος του Κινήματος Επιστροφής Μαρμάρων του Παρθενώνα «Take me Home» Α. Τρανούλη, o Συνεργάτης του Αντιδημάρχου Υγείας Δ. Αθηναίων Λ. Κεραμύδας, κ.α. Τον συντονισμό από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής είχε η ειδική συνεργάτης Άθλησης του Περιφερειάρχη Αττικής Χριστίνα Γαλανοπούλου.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ