Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Εκδήλωση με θέμα την οδική ασφάλεια στο Δημαρχείο Χολαργού από την Περιφέρεια Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Περιφέρεια Αττικής διοργανώνει εκδήλωση για την οδική συμπεριφορά στη γειτονιά και στην πόλη με κεντρικό ομιλητή τον οδηγό αγώνων και εκπαιδευτή οδικής συμπεριφοράς, Αναστάσιο Ιαβέρη Μαρκουΐζο.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε δημάρχους και αιρετά στελέχη των ΟΤΑ και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μίκης Θεοδωράκης» στο Δημαρχείο Χολαργού (οδός Περικλέους 55).

Η πρωτοβουλία στόχο έχει τη διαμόρφωση από κοινού με τις δημοτικές αρχές ενός προγράμματος δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών στις γειτονιές και τις πόλεις της Αττικής.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών της εκδήλωσης, την οποία συντονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών, Βασίλης Γιαννακόπουλος.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής των Ελλήνων Χρήστος Κέλλας, η ευρωβουλευτής Έλενα Κουντουρά εισηγήτρια της έκθεσης – ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Πλαίσιο Πολιτικής της Ε.Ε για την «Οδική Ασφάλεια 2021-2030» και ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ και Δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ