Ελάτε στην παρέα μας

Περιφέρεια Αττικής

Διαδικτυακά… Κούλουμα διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής – Δωρεάν δύο ξεχωριστές συναυλίες

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Περιφέρεια Αττικής, μέσα στο πλαίσιο των ιδιαίτερων συνθηκών που εξακολουθεί να βιώνει η χώρα λόγω της πανδημίας, διοργανώνει για την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και για την Καθαρά Δευτέρα δύο διαδικτυακές συναυλίες.

Την Κυριακή 14 Μαρτίου, στις 21:00, οι Koza Mostra, ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα της ροκ μουσικής, θα μας χαρίσει μία μαγική βραδιά, σε μια συναυλία αφιερωμένη στον Αγάθωνα.
Οι Αποκριές ολοκληρώνονται την Καθαρά Δευτέρα 15 Μαρτίου με τα Κούλουμα και η Περιφέρεια Αττικής μέσα από ένα διαδικτυακό «γλέντι» με τους Παναγιώτη Αγγελακόπουλο, Γιώτα Γρίβα, Αρετή Κετιμέ, Θωμά Κωνσταντίνου. Μαζί τους και ο σπουδαίος καραγκιοζοπαίχτης Άθως Δανέλλης. Η καλλιτεχνική – μουσική επιμέλεια είναι του Γιώργου Κωτσίνη. Το γλέντι θα ξεκινήσει στις 16:00, προσαρμοσμένο στις επιταγές των ημερών.
Μάλιστα, η Περιφέρεια επιφυλλάσει μια έκπληξη σε μικρούς και μεγάλους καθώς στην εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας συμμετέχει και ο σπουδαίος καραγκιοζοπαίχτης Άθως Δανέλλης που συνεχίζει την παράδοση του Ευγένιου Σπαθάρη.
Όλες οι εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερα διαθέσιμες για θέαση – δωρεάν και χωρίς χωρικούς περιορισμούς – μέσα από την επίσημη σελίδα της Περιφέρειας Αττικής στο Facebook

Περιφέρεια Αττικής αλλά και στο κανάλι της στο YouTube youtube.com/perattika.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ