Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Απίστευτο: Πήγε να δώσει εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης καλωδιωμένος [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Να περάσει στις εξετάσεις για τα σήματα οδήγησης με τον δικό του τρόπο προσπάθησε ένας υποψήφιος οδηγός στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα ένας εξεταζόμενος υποψήφιος οδηγός εντοπίστηκε κυριολεκτικά «καλωδιωμένος» με ειδικό σύστημα επικοινωνίας μέσω του οποίου λάμβανε τις σωστές απαντήσεις καθώς και με δύο ανοικτά κινητά τηλέφωνα. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι είχε συνεννοηθεί εκ των προτέρων με σχολή εκπαίδευσης ώστε να λαμβάνει την ηλεκτρονική βοήθεια.

Οι εξεταστές εντόπισαν και δεύτερο υποψήφιο με ανοικτό το κινητό του τηλέφωνο και του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό από τους Αντιπεριφερειάρχες: Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Ανδρέα Λεωτσάκο, Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο, και τον Γενικό Διευθυντή κ. Ηλία Δόλγυρα, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Για άλλη μια φορά στελέχη της Περιφέρειας Αττικής απέδειξαν έμπρακτα ότι οι Υπηρεσίες μας διαθέτουν ανθρώπινο δυναμικό που ανταποκρίνεται στην αποστολή του με ήθος και αίσθημα ευθύνης. Δείχνουμε μηδενική ανοχή σε φαινόμενα παράνομων πράξεων, συναλλαγής και διαφθοράς. Με πρόταγμα τη διαφάνεια, την ισονομία και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πολίτη θωρακίζουμε με συνεχείς παρεμβάσεις και θεσμικές πρωτοβουλίες το σύστημα εξετάσεων και μειώνουμε γραφειοκρατικά εμπόδια και διοικητικές διαδικασίες».

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Β. Γιαννακόπουλος επισήμανε: «Με τις εντολές του Περιφερειάρχη κ. Γ. Πατούλη έχουμε επεξεργαστεί ένα πλέγμα ασφαλιστικών δικλείδων για το αδιάβλητο των εξετάσεων καθώς και ψηφιοποίηση υπηρεσιών με κατάργηση και απλοποίηση διοικητικών διαδικασιών προς όφελος του πολίτη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ