Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Ποδηλατοβόλτα στο Βύρωνα

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Βύρωνα συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (ΕΕΚ), που αποτελεί μια ευκαιρία για να ευαισθητοποιηθούν οι φορείς και οι πολίτες σε θέματα που αφορούν τη βιώσιμη στρατηγική μεταφορών.  Ο Δήμος, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης διοργανώνει (εκπρόθεσμα δυστυχώς λόγω εκλογών), ποδηλατοβόλτα την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, με τόπο συνάντησης την Καραολή & Δημητρίου, μπροστά από το Δημαρχείο. Ώρα προσέλευσης 10.30 π.μ. και ώρα εκκίνησης 11.00 π.μ..

Η Δημοτική Αρχή καλεί όλους τους πολίτες του Βύρωνα (και όχι μόνο), μικρούς και μεγάλους, να πάρουν τα ποδήλατα τους και να πραγματοποιήσουν με ασφάλεια μια βόλτα στους δρόμους του Βύρωνα. Η εκδήλωση θα έχει εορταστικό χαρακτήρα με αρκετές εκπλήξεις για όσους παρευρεθούν.

Λεπτομέρειες για την ποδηλατοβόλτα:

Σημείο συνάντησης: Καραολή και Δημητρίου, μπροστά από το Δημαρχείο
Ώρα συνάντησης: 10.30 π.μ.
Εκκίνηση βόλτας: 11.00 π.μ.
Διαδρομή: Καραολή και Δημητρίου μπροστά από το Δημαρχείο, Βοσπόρου Δεξιά, Αγίας Σοφίας Δεξιά, Χρυσοστόμου Σμύρνης Αριστερά, Πλατεία Μαρτάκη, Νικηφορίδη Δεξιά, Ιφικράτους Αριστερά, Λαέρτου Δεξιά, Φορμίωνος Δεξιά, Ξυπέτης Αριστερά, Ανδριανουπόλεως Δεξιά, Δήλου Δεξιά, Φορμίωνος Αριστερά, Καραολή και Δημητρίου Δεξιά και Τερματισμός στην Καραολή και Δημητρίου μπροστά από το Δημαρχείο

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ