Ελάτε στην παρέα μας

Ελευσίνας

Παράδοση κάδων εσωτερικής ανακύκλωσης στους Δήμους Ελευσίνας και Μάνδρας – Ειδυλλίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης προχώρησε στην παράδοση ειδικών κάδων εσωτερικής ανακύκλωσης και χωριστής συλλογής πλαστικών, μεταλλικών και χάρτινων συσκευασιών, στους Δημάρχους Ελευσίνας Α. Οικονόμου και Μάνδρας – Ειδυλλίας Χ. Στάθη.

Συγκεκριμένα στον Δήμο Ελευσίνας θα παραδοθούν συνολικά 100 κάδοι ανακύκλωσης και στον Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας 200 κάδοι. Σύμφωνα με το σχεδιασμό της Περιφέρειας και των Δήμων θα τοποθετηθούν κατά προτεραιότητα σε δημοτικά σχολεία, στα δημοτικά και δημόσια κτίρια των περιοχών.

Τον Περιφερειάρχη Αττικής συνόδευσε στις παραδόσεις του εξοπλισμού ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λ. Κοσμόπουλος, ενώ παρόντες ήταν και αντιδήμαρχοι των Δήμων.

Ο Γ. Πατούλης κατά την παράδοση του υλικού επισήμανε ότι βασικός στόχος της Περιφέρειας είναι να επιτευχθεί μία νέα “πράσινη” αρχή στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική και τόνισε ότι μέσα από τέτοιες ενέργειες και συνέργειες στην Αυτοδιοίκηση, δημιουργούνται οι βάσεις για την αλλαγή φιλοσοφίας και την ενδυνάμωση μέσα στην κοινωνία και τα σχολεία της, του κινήματος της ανακύκλωσης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ