Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Παράδοση κάδων εσωτερικής ανακύκλωσης στους Δήμους Ιλίου και Περιστερίου από την Περιφέρεια

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης προχώρησε στην παράδοση ειδικών κάδων εσωτερικής ανακύκλωσης και χωριστής συλλογής πλαστικών, μεταλλικών και χάρτινων συσκευασιών, στους Δημάρχους Περιστερίου Α. Παχατουρίδη και Ιλίου Ν. Ζενέτο.

Συγκεκριμένα στον Δήμο Περιστερίου θα παραδοθούν συνολικά 1000 κάδοι ανακύκλωσης και στον Δήμο Ιλίου 200 κάδοι. Σύμφωνα με το σχεδιασμό της Περιφέρειας και των Δήμων θα τοποθετηθούν κατά προτεραιότητα σε δημοτικά και δημόσια κτίρια των περιοχών καθώς και στα δημοτικά σχολεία.

Ο Γ. Πατούλης κατά την παράδοση του υλικού επισήμανε ότι βασικός στόχος της Περιφέρειας είναι να επιτευχθεί μία νέα αρχή στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική και τόνισε ότι μέσα από τέτοιες ενέργειες μπορεί να γίνει η ανακύκλωση καθημερινή πράξη ευθύνης.

Στην παράδοση των κάδων παρέστησαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και εντεταλμένοι Μ. Ζέρβα και Χ. Αλεξανδράτος, η Μαίρη Τσιώτα Μάρκου Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Πολιτικής στο Περιστέρι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου Β. Λώλος, ο Π. Λύκος Αντιδήμαρχος οικιστικής Ανάπτυξης Περιστερίου, ο Γ. Χαραλαμπόπουλος Πρόεδρος του Δ.Σ. Ιλίου, Α. Αλεβίζου, Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών, Π. Μηλιώνη, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, Δ. Βασιλόπουλος, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας, Γ. Φερεντίνος, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Α. Τσιμόγιαννης. Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Γ. Φραγκάκης, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Δια Βίου Μάθησης Φ. Μαρκόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ