Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Πήραν «φωτιά» τα συνεργεία του Δήμου Βριλησσίων

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Βριλησσίων από τα τέλη Μαΐου έως τον Αύγουστο ανταποκρινόμενος στις ανάγκες καθαρισμού αδόμητων οικοπέδων, με ίδιες δυνάμεις και ειδικότερα χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία Καθαριότητας σε συνεργασία με την Υπηρεσία Πρασίνου, οργάνωσε σειρά παρεμβάσεων αντιμετώπισης του ζητήματος σε δημοτικούς χώρους, αλλά και σε ιδιόκτητα οικόπεδα, των οποίων οι ιδιοκτήτες, παρά την έγκαιρη έγγραφη υπηρεσιακή ειδοποίηση, δεν ανταποκρίθηκαν στις σχετικές αποστολές επιστολών για καθαρισμό των ιδιοκτησιών τους.
Συγκεκριμένα, καθαρίστηκαν και αποψιλώθηκαν σαράντα εννιά ιδιόκτητα οικόπεδα, είκοσι δημοτικοί κοινόχρηστοι χώροι και οικόπεδα, ενώ σε όποιο ιδιωτικό οικόπεδο λόγω έκτασης της παρέμβασης κρίθηκε αναγκαίο, η παρεχόμενη υπηρεσία χρεώθηκε αναλόγως.
Επίσης, οι υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας, στα πλαίσια των προληπτικών παρεμβάσεων Πολιτικής Προστασίας, συμμετείχαν με το δυναμικό τους στους καθαρισμούς του Δάσους Θεόκλητου, της Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου στο τμήμα των Βριλησσσίων και του ρέματος Βριλησσού.
Ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ξένος Μανιατογιάννης εξέφρασε την ικανοποίηση του για το εύρος των παρεμβάσεών καθαρισμού οικοπέδων και αδόμητων χώρων στο αναφερόμενο χρονικό διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ