Ελάτε στην παρέα μας

Βάρης - Βούλας- Βουλιαγμένης

Νέοι κάδοι στο Δήμο Βουλιαγμένης

Δημοσιεύθηκε

στις


Με νέο εξοπλισμό σε κάδους αποκομιδής απορριμμάτων και καλαθάκια στους δρόμους της πόλης ο Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης ενισχύει τον τομέα της καθαριότητας της πόλης, με σεβασμό στο περιβάλλον και στην υγιεινή.

Στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέροπνται τα εξής:
“Όπως είναι γνωστό, η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης παρά την τρομακτική μείωση που έχει υποστεί το προσωπικό της κατά 70% λόγω απολύσεων, μετατάξεων και διαδημοτικής κινητικότητας, καταβάλει καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθειαπροκειμένου να διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κράτος έχει μειώσει δραματικά και τις προσλήψεις εποχιακού προσωπικού και αντί για 200 άτομα που συνέδραμαν στην καθαριότητα τις προηγούμενες χρονιές φέτος ο Δήμος διαθέτει μόνο 30 εποχιακούς υπαλλήλους. Για τους λόγους αυτούς ζητούμε και τη δική σας κατανόηση και συνεργασία, προκειμένου να διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή.

Για το σκοπό αυτό, παρακαλούνται οι κάτοικοι να μην εναποθέτουν τα απορρίμματά έξω από τους κάδους αλλά εντός αυτώνσε σακούλες σφιχτά δεμένες. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την υγιεινή και την καθαριότητα στην πόλη μας να μη συσσωρεύονται απορρίμματα στους κάδους.

Παράλληλα, σε ότι αφορά στη συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών πρέπει να γίνει γνωστό ότι παρά την αξιέπαινη ανταπόκριση των κατοίκων στη διαδικασία της ανακύκλωσης, το κράτος αδυνατεί να εφοδιάσει το Δήμο μας με επιπλέον κάδους ανακύκλωσης και εξειδικευμένα απορριμματοφόρα καθώς και να στελεχώσει την υπηρεσία με το απαραίτητο προσωπικό. Έτσι για μια ακόμα φορά ζητούμε τη συνεργασία σας προκειμένου να μη συσσωρεύονται ανακυκλώσιμα υλικά έξω από τους κάδους, τα οποία μπορούν να παραμείνουν εντός των κατοικιών χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα υγιεινής.

Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι η Καθαριότητα της πόλης, είναι υπόθεση όλων μας”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ