Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σοκ στο Χόλυγουντ: Ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος 42χρονη σε γυρίσματα

Δημοσιεύθηκε

στις

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος μιας 42χρονης κινηματογραφίστριας στα γυρίσματα ταινίας όπου ο αμερικανός ηθοποιός Άλεκ Μπόλντουιν πυροβόλησε και την σκότωσε κατά λάθος.

Η Χαλίνα Χάτσινς και ο 48χρονος Τζόελ Σόουζα «τραυματίστηκαν από σφαίρες όταν ο Άλεκ Μπόλντουιν πυροβόλησε με το πιστόλι που χρησιμοποιούσε για το γύρισμα» της ταινίας Rust, η οποία παράγεται για λογαριασμό του Netflix, διευκρίνισαν οι υπηρεσίες του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε σε δελτίο Τύπου που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με το BBC, Χαλίνα Χάτσινς (η οποία εργαζόταν ως διευθύντρια φωτογραφίας στο φιλμ) μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Σάντα Φε αλλά υπέκυψε στα τραύματά τη, ενώ ο Σόουζα τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου Christus St. Vincent.

 

Συντετριμμένος ο ηθοποιός

Πιο γνωστός τα τελευταία χρόνια για τις μιμήσεις του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην κωμική εκπομπή του NBC «Saturday Night Live», ο Μπάλντουιν έχει μια αρκετά πετυχημένη καριέρα στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, με σημαντικούς ρόλους σε μεγάλες παραγωγές όπως το «Glengarry Glen Ross» και το «30 Rock».

 

Δείτε επίσης: Επίθεση με βιτριόλι: Ο εισαγγελέας ζητά ενοχή για απόπειρα ανθρωποκτονίας

 

Σε φωτογραφίες που ήρθαν στο φως τη δημοσιότητας, ο Μπάλντουιν διακρίνεται να κλαίει με λυγμούς και να αγωνιά μετά το δυστύχημα σε ένα πάρκινγκ στη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό, κοντά στη σκηνή των γυρισμάτων του Rust όπου συνέβη το δυστύχημα.

 

Τις πταίει;

Όλοι μιλούν για ένα απίστευτο δυστύχημα, ωστόσο τίθενται ερωτήματα για το πώς συνέβη. Η αστυνομία του Νέου Μεξικό διερευνά το περιστατικό που συνέβη λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης (τοπική ώρα) στο ράντσο Μπονάνζα Κρικ, λίγο πιο έξω από τη Σάντα Φε, εκεί όπου γυρίζεται το γουέστερν του 19ου αιώνα. Οι τελευταίες ανακοινώσεις τους αναφέρουν ότι η έρευνα είναι σε εξέλιξη και ακόμα δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος κανενός προσώπου.

Σύμφωνα με το Associated Press, εκπρόσωπος του 63χρονου σταρ δήλωσε ότι επρόκειτο για εκπυρσοκρότηση ενός όπλου με «άσφαιρα», που βρισκόταν ως «σκηνικό αντικείμενο» στο ράντσο. Η παραγωγή της ταινίας έχει φυσικά διακοπεί.

 

 

[Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, protothema.gr και iefimerida.gr]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ