Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026
16.5 C
Athens
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026

    Λαβρόφ: «Η Ρωσία δεν θα δεχτεί έναν κόσμο όπου θα κυριαρχούν οι ΗΠΑ»

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Η Ρωσία έχει χάσει όλες τις ψευδαισθήσεις για το αν μπορεί να βασίζεται στη Δύση και η Μόσχα δεν πρόκειται ποτέ να δεχτεί μια άποψη του κόσμου στον οποίο θα κυριαρχούν οι ΗΠΑ που θέλουν να λειτουργούν σαν παγκόσμιος σερίφης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λαβρόφ.

    Χαρακτηρίζοντας τη Ρωσία «μικρό παίκτη» στον παγκόσμιο πόλεμο της ενημέρωσης, ο κ. Λαβρόφ ανέφερε ότι σε αυτό το πεδίο κυριαρχούν οι ΗΠΑ, η Βρετανία και οι Ευρωπαίοι. «Δεν υπάρχουν ανεξάρτητα δυτικά μέσα ενημέρωσης», πρόσθεσε με νόημα.

    Παράλληλα, διέψευσε το δημοσίευμα της BILD σύμφωνα με το οποίο το αεροπλάνο που τον μετέφερε στην Κίνα γυρίσε πίσω στη Ρωσία στα μισά της διαδρομής.

    «Στόχος μας είναι να απομακρύνουμε κάθε απειλή προς τη Ρωσία από το ουκρανικό έδαφος», κατέληξε ο Λαβρόφ, αναφερόμενος στην ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ