Ελάτε στην παρέα μας

Κόσμος

ΗΠΑ: Αυτός είναι ο ύποπτος που συνελήφθη για την επίθεση που σκόρπισε το χάος στο μετρό του Μπρούκλιν

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Frank James συνελήφθη ως ύποπτος για την επίθεση που σημειώθηκε την Τρίτη στο μετρό του Μπρούκλιν με περισσότερους από 26 τραυματίες

Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg – που επικαλείται πληροφορίες από το αμερικανικό NBC – ο άνδρας συνελήφθη στο Μανχάταν.

Η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Φρανκ Τζέιμς, ενός 62χρονου Αφροαμερικανού, ο οποίος κατηγορείται ότι έριξε καπνογόνα μέσα σε συρμό του μετρό και πυροβόλησε 10 επιβάτες. Άλλοι 13 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να εγκαταλείψουν το βαγόνι στο οποίο επικράτησε πανικός.

 1x 1

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη πολλοί άνθρωποι δέχθηκαν πυρά και τουλάχιστον 16 τραυματίστηκαν σε επεισόδιο σε σταθμό του μετρό στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Οι αρχές εντόπισαν, μάλιστα, και εκρηκτικούς μηχανισμούς που δεν πυροδοτήθηκαν, όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έφεραν τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Αυτόπτες μάρτυρες σημείωναν πως ο δράστης πέταξε καπνογόνο και άρχισε να πυροβολεί, ενώ οι Αρχές αναζητούσαν έναν άνδρα που την ώρα της επίθεσης φορούσε αντιασφυξιογόνα μάσκα και πορτοκαλί γιλέκο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ