Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Mια πολύτιμη δράση σε εποχή κρίσης προσφέρει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγάλεω

Δημοσιεύθηκε

στις

Συμβουλευτική υποστήριξη και

Επαγγελματικός προσανατολισμός

Στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγάλεω λειτουργεί Γραφείο Επαγγελματικής Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Επαγγελματικού Προσανατολισμού για θέματα εργασίας, εκπαίδευσης και κατάρτισης. Οι υπηρεσίες που προσφέρει το Γραφείο είναι οι ακόλουθες:

•Εξατομικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη σε άνεργους και σε άτομα που ανήκουν σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες με στόχο την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.
•Συμβουλευτική σε εργαζόμενους που επιθυμούν  να αλλάξουν επαγγελματικό κλάδο, θέλουν να επιλύσουν προβλήματα στο χώρο εργασίας τους, ή να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και δεξιότητές τους.
•Επαγγελματικός προσανατολισμός σε νέους που χρειάζονται καθοδήγηση για την επιλογή σπουδών ή επαγγέλματος αλλά και σε μεγαλύτερης ηλικίας άτομα που δεν έχουν επαγγελματική εμπειρία και επιθυμούν να εργαστούν.
•Τεχνικές αναζήτησης εργασίας (βιογραφικό σημείωμα, συνέντευξη παρουσίασης) και συμβουλευτική για την ανάπτυξη επαγγελματικών και κοινωνικών δεξιοτήτων.
•Πληροφόρηση και ενημέρωση για θέματα απασχόλησης, εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού με την κα Δερνελή Νικολέττα, Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας, στα τηλέφωνα 2105697900 – 2105315507.
Το γραφείο στεγάζεται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγάλεω, Διεύθυνση: Μ. Μπότσαρη και Ελλησπόντου 7, 1ος όροφος.

 

 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ