Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ημερίδα στον Άλιμο για την απασχόληση των νέων

Δημοσιεύθηκε

στις

“Από την Κρίση στη Διάκριση”

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου, κυρίως νέων,  στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Αλίμου, σε συνεργασία με επιχείρηση, με θέμα «Από την Κρίση στη Διάκριση», με εισηγητή τον Γιάννη Καλογεράκη, στη θεατρική σκηνή του Δήμου Αλίμου “Κάρολος Κουν”.

Συγκινημένο αλλά και πιο αισιόδοξο ήταν το ακροατήριο μετά την εξαίρετη ομιλία του Γιάννη Καλογεράκη, ο όποιος αναφέρθηκε σε μικρά μυστικά που βοηθούν τους νέους να βελτιώσουν τον επαγγελματισμό τους, να διακρίνουν και να αξιοποιήσουν τις επαγγελματικές τους ευκαιρίες.
Την εκδήλωση προλόγισε ο επιχειρηματίας Δημοσθένης Σεβρόπουλος, ο όποιος αναφέρθηκε στην κρίση, μεταφέροντας όμως και ένα αισιόδοξο μήνυμα προς τους νέους που πρέπει να προχωρήσουν επαγγελματικά.
Από την πλευρά του Δήμου Αλίμου η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αντίληψης & Ποιότητας Ζωής Μαρία Μουτσάτσου, αφού μετέφερε τον χαιρετισμό του Δήμαρχου Αλίμου Θάνου Ορφανού και τις ευχαριστίες της προς τον εισηγητή, αναφέρθηκε στην ανεργία αλλά και στον ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης που καλείται να στηρίξει με κάθε τρόπο τους πολίτες. Όπως είπε χαρακτηριστικά «εμείς οι Έλληνες έχουμε ένα ιδιαίτερο σύστημα αξιών που μας προσδιορίζει, πρέπει να προχωρήσουμε όλοι μαζί από την κρίση στην διάκριση, από το πλην στο συν».

 

 

 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ