Ελάτε στην παρέα μας

Ηλιούπολης

Άτομα ευπαθών ομάδων της Ηλιούπολης μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν τα φάρμακα τους

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέο ωράριο για το Φαρμακείο

Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Το Φαρμακείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Ηλιούπολης θα λειτουργεί στο εξής  με νέο ωράριο, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00 και Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 17:00-19:00 .

Επωφελούμενοι του Φαρμακείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης είναι Άποροι-Άνεργοι-Ανασφάλιστοι Δημότες Ηλιούπολης, κάτοχοι της πράσινης κάρτας Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Οι ασθενείς, για να μπορέσουν να προμηθευτούν τα φάρμακα, πρέπει απαραιτήτως μαζί με την πράσινη κάρτα να προσκομίζουν και πρόσφατη συνταγογράφηση από Ιατρό του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Δήμου Ηλιούπολης.
Επίσης χορηγούνται αντικαρκινικά φάρμακα με ιατρική επίσημη συνταγή του θεράποντος Ιατρού, μέχρις εξαντλήσεως των όποιων αποθεμάτων έχει το φαρμακείο, σε όλους τους δημότες που έχουν θεραπευτική ανάγκη και οικονομική αδυναμία για την αγορά αυτών τον φαρμάκων.
Επίσης οι διαβητικοί χρήστες ινσουλίνης, με την ίδια διαδικασία επίσημης ιατρικής συνταγογράφησης από τον θεράποντα Ιατρό, μπορούν να προμηθευτούν τα σκευάσματα (ενέσιμα) ινσουλίνης, μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα του Φαρμακείου σε ινσουλίνη.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ