Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Κάλεσμα ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

“Χρέος όλων μας η συμμετοχή

στην εκστρατεία αγάπης”

Την Κυριακή  17 Φεβρουαρίου, από τις 09:00 π.μ. έως και τις 17:00 μ.μ. στο νέο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ηλιούπολη, στην οδό Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45, που παρέχει δωρέαν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε αναξιοπαθούντες δημότες, καταγεγραμμένους από την κοινωνική υπηρεσία, θα γίνει συλλογή τυποποιημένων  τροφίμων, ειδών καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής.

Το κάλεσμα του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Χρήστου Γιαννάκη προς τους συμπολίτες του έχει ως εξής: “Καλούνται όλοι οι Ηλιουπολίτες, να συμβάλουν στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε, προκειμένου να καλύψουμε βασικές ανάγκες ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ανθρώπων του Δήμου μας, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν μικρά παιδιά, δοκιμάζονται από την κρίση, και αδυνατούν να καλύψουν βασικές βιοτικές τους ανάγκες .
 Με δεδομένα τα φιλάνθρωπα αισθήματα και την ευαισθησία των συνδημοτών μας, ελπίζουμε πως το παντοπωλείο του Δήμου μας θα γεμίσει με τα είδη που προαναφέραμε, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη. Χρέος όλων μας η συμμετοχή σε αυτή την εκστρατεία αγάπης την Κυριακή 17-02-2013”.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2109970010 κ. Χ. Γιαννάκης

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ