Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Νέο κύκλο μαθημάτων ξεκινάει η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζεται το πρόγραμμα

εκμάθησης υπολογιστών  

Μετά το μεγάλο ενδιαφέρον που σημείωσε ο πρώτος κύκλος μαθημάτων για την εκμάθηση ηλεκτρονικών υπολογιστών, ο Δήμος Αμαρουσίου ξεκινά τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 νέο κύκλο μαθημάτων βάσει του προγραμματισμού του για την περίοδο 2012 – 2013. Τα προγράμματα, τα οποία διοργανώνει η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου (Δ.Ε.Α.Δ.Α), απευθύνονται σε δημότες και κατοίκους της πόλης.

Για τους πολίτες που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες (πολύτεκνοι, άνεργοι, ΑμεΑ κ.α) υπάρχει ειδική πρόβλεψη για μειωμένο κόστος συμμετοχής.

Τα προγράμματα εκμάθησης Η/Υ περιλαμβάνουν προετοιμασία για τη συμμετοχή στις εξετάσεις και την απόκτηση διπλώματος ECDL στις ενότητες Windows, Word, Excel, Powerpoint, Internet, και Ms Outlook. Μετά το πέρας των μαθημάτων οι σπουδαστές θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Πότε ξεκινούν και που διεξάγονται τα μαθήματα
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 και θα πραγματοποιούνται κατά τις απογευματινές ώρες στις εγκαταστάσεις του 5ου Λυκείου Αμαρουσίου (Ολυμπίας 50).

Που υποβάλλονται αιτήσεις συμμετοχής
Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέχρι τις 31/01/2013 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 9 π.μ. έως 12 μ.μ. στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. Απαραίτητη είναι η προσκόμιση της ARTEMIS CARD ή λογαριασμού ΔΕΚΟ που να πιστοποιεί ότι ο ενδιαφερόμενος είναι δημότης ή κάτοικος Αμαρουσίου καθώς και η κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών στις περιπτώσεις εκείνες που ο ενδιαφερόμενος ανήκει σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Κόστος Παρακολούθησης
Τα προγράμματα προσφέρονται σε ειδικές προνομιακές τιμές.
Προτεραιότητα στην εγγραφή έχουν τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες καθώς και οι εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου.
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα για την προετοιμασία απόκτησης διπλώματος ECDL, διάρκειας 88 ωρών κοστίζει 250 ευρώ (200 ευρώ αντίστοιχα για τους δημότες και τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες).

Παράλληλα, με επιτυχία και με τη συμμετοχή εκατοντάδων σπουδαστών συνεχίζονται τα τμήματα εκμάθησης της αγγλικής, γαλλικής, γερμανικής, ισπανικής και ιταλικής γλώσσας για αρχάριους και προχωρημένους. Εγγραφές για τα νέα τμήματα ξένων γλωσσών θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 213 2038083 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 9 π.μ. έως 12 μ.μ.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ