Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Άναμμα Δέντρου και εγκαίνια του χωριού του Αη Βασίλη παρέα με τον Γιώργο Τσαλίκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Μαρούσι αποκτά εορταστική διάθεση

Με εορταστική διάθεση ο Δήμος Αμαρουσίου, ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους την ευκαιρία να ζήσουν με τους αγαπημένους τους όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές, την πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου. 

Η μεγάλη γιορτή με προσκεκλημένη όλη την πόλη, ανοίγει αυλαία την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα, με το άναμμα του πιο λαμπερού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και με τα εγκαίνια του Χωριού του Αη Βασίλη, στην πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού.  
Τη βραδιά των εγκαινίων θα διανθίσει με τις επιτυχίες του, παλιές και νέες, ο Γιώργος Τσαλίκης, που θα απογειώσει το κέφι και θα ξεσηκώσει το νεανικό και μη κοινό. Η Φιλαρμονική του Δήμου θα κάνει το κλίμα ακόμη πιο γιορτινό παίζοντας αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Έως και την Πρωτοχρονιά, πλούσια και διασκεδαστικά Χριστουγεννιάτικα δρώμενα με ξυλοπόδαρους, κλόουν, ζογκλέρ, ανιματέρ, ταχυδακτυλουργούς, και φυσικά ο Αη Βασίλης, οι χιονάνθρωποι, η γιαγιά με τα παραμύθια θα προσφέρουν άφθονο γέλιο και θα φωτογραφηθούν με μικρούς και μεγάλους που θα επισκεφθούν το ιστορικό εμπορικό κέντρο της πόλης.
Κάθε πολίτης μπορεί να συμμετέχει ο ίδιος ή με το παιδί του αφιλοκερδώς στο πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου, καθώς η Δημοτική Αρχή μπροστά στην πίεση που βιώνουν όλα τα νοικοκυριά, προκειμένου να μην στερηθεί κανείς τη χαρά και την αισιοδοξία που εκπέμπει το Πνεύμα των Χριστουγέννων, συμβάλλοντας παράλληλα στην τόνωση της τοπικής αγοράς, εξασφάλισε για μία ακόμη χρονιά το εορταστικό πρόγραμμα να μην έχει κανένα κόστος για το Δήμο, στο πλαίσιο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας που αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια.                  
Το εορταστικό σκηνικό συμπληρώνει το Χωριό του Αη Βασίλη με τα φουσκωτά παιχνίδια, τα σπιτάκια, το τρενάκι με επιβάτες τους μικρούς φίλους του Αη Βασίλη, το καρουζέλ, το παγοδρόμιο, αλλά και τη μικρή χριστουγεννιάτικη αγορά με γλυκά, ζαχαρωτά, παραδοσιακά εδέσματα και τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές, που προσφέρονται σε ειδικές τιμές για τους κατόχους της Artemis Card.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ