Ελάτε στην παρέα μας

Ηλιούπολης

Μια πιλοτική δράση από το Δήμο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Υπηρεσία στήριξης της

τοπικής επιχειρηματικότητας

Η Δημοτική Αρχή Ηλιούπολης γνωστοποιεί πως ξεκινά πιλοτική δράση συμβουλευτικής υποστήριξης και ενημέρωσης των επιχειρήσεων, με βασικό στόχο τη συμβολή στην ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων (εμπορικών καταστημάτων, βιοτεχνιών κλπ.) αλλά και την παροχή έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης σε κάθε άλλον ενδιαφερόμενο (υποψήφιοι επιχειρηματίες, νέοι κ.λπ.)

Η παροχή πληροφοριών και συμβουλευτικής υποστήριξης θα αφορά σε:
Eυκαιρίες χρηματοδοτήσεων/επιχορηγήσεων μέσω Ευρωπαϊκών και Εθνικών Προγραμμάτων (ΕΣΠΑ κ.λπ.)
Στήριξη της επιχειρηματικότητας ειδικών ομάδων του πληθυσμού (νέοι, γυναίκες)
Ευκαιρίες εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων, με την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα εφαρμογής νέων τεχνολογιών, εισαγωγής καινοτομιών, σύγχρονων επικοινωνιακών πρακτικών, αισθητικής αναβάθμισης, συντονισμού των επαγγελματιών για την από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών για την προσέλκυση του αγοραστικού κοινού κ.λπ.
Οι υπηρεσίες αυτές θα παρέχονται δωρεάν, σε τακτική βάση και με διάφορους τρόπους, με στόχο αφ’ ενός τη μεγιστοποίηση της διάχυσης της πληροφόρησης (ιστοσελίδα του Δήμου, τοπικά έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, αποστολή mails προς ενδιαφερόμενους, οργάνωση ημερίδων κλπ), αφ’ ετέρου τη συμβουλευτική υποστήριξη για συγκεκριμένα θέματα σε όσους ενδιαφέρονται.
Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία  αυτή με κανέναν τρόπο δεν ανταγωνίζεται τις συναφείς ολοκληρωμένες υπηρεσίες, που παρέχονται από επαγγελματίες Συμβούλους Επιχειρήσεων.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεσθε καθημερινά, από τις 09.00 έως τις 15.00, στο τηλ.: 210 9970022, κ. Γ. Στεφανάκης,
ή να αποστέλλετε email στο: [email protected]

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ