Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Γλέντι με… επαναστατικό χαρακτήρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Εκδήλωση με τον Γιώργο

Λουκά στο ΚΑΠΗ Περισσού

Σε πείσμα των καιρών, τα μέλη του ΚΑΠΗ Περισσού διοργάνωσαν απογευματινό γλέντι στις 17 Οκτωβρίου και ξεφάντωσαν αντλώντας κέφι και δύναμη από την χορωδία του ΚΑΠΗ και τον τροβαδούρο της παλιάς Αθήνας, Γιώργο Λουκά.

Τα 86 χρόνια του μεγάλου καλλιτέχνη έδωσαν δύναμη στους εργαζόμενους και στα μέλη να συνεχίσουν τα γλέντια τους, αρνούμενοι να συμβιβαστούν και να γονατίσουν γιατί θέλουν μια ζωή με αξιοπρέπεια. Η εκδήλωση-γλέντι ξεκίνησε με τραγούδια από την χορωδία του ΚΑΠΗ του Μίκη Θεοδωράκη, δεμένα με τους αγώνες του Λαού.
Δασκάλα όπως πάντα ήταν η ακούραστη κα Μαρία Αργυροπούλου.
Παρούσα ήταν και η αγωνίστρια κα Δ. Βενετσανοπούλου που συνεχάρη τους διοργανωτές και κάλεσε τα μέλη να παίρνουν δύναμη από τις εκδηλώσεις του ΚΑΠΗ  και να είναι όλοι έτοιμοι για την κλιμάκωση των αγώνων.
Η Κοινωνική Λειτουργός, κα Μαρία Ευαγγελάτου ευχαρίστησε τον κ. Γ. Πυλαρινό και τα μέλη της επιτροπής που βοήθησαν να στηθεί η όλη οργάνωση της εκδήλωσης.  Εξέφρασε δε μεγάλη χαρά γιά την παρουσία του Γιώργου Λουκά στην εκδήλωση του ΚΑΠΗ “γιατί ο καλλιτέχνης τούτος είναι ένας επαναστάτης με δύναμη για το σήμερα και το αύριο” όπως είπε.. Το γλέντι συνεχίστηκε με φαγητό, κρασί, χορό και πάνω από όλα μεράκι!

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ