Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Πλημμύρισε από παιδιά το Άλσος Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Στιγμές χαράς και δημιουργίας

στα “Κηφισοπαιχνιδίσματα”

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν και φέτος, για δέκατη συνεχή χρονιά, τα «Κηφισοπαιχνιδίσματα» στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος», την Κυριακή 20 Μαΐου.
Ήταν μια ευχάριστη γιορτή που πρόσφερε στιγμές χαράς στα παιδιά αλλά και στις οικογένειες τους, μέσα από πολλαπλές δραστηριότητες.

Εκπαιδευτικά παιχνίδια, παραμύθια, εκθέματα, κατασκευές, θεατρικά και μουσικά εργαστήρια έδωσαν την δυνατότητα στα παιδιά να διασκεδάσουν, αφήνοντας ελεύθερη τόσο τη δημιουργικότητα τους όσο και την φαντασία τους. Ακόμα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν αθλήματα και να χαρούν το ευχάριστο και καταπράσινο περιβάλλον που προσφέρει το ανοιξιάτικο Άλσος Κηφισιάς.
Κοντά τους βρέθηκε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Νίκος Χιωτάκης, ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό «Δημήτριος Βικέλας», κ. Μανώλης Κουρμαδιάς και κα Λίλα Παπαδημητρίου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νίνα Βλάχου και Μάνος Μαρκεσίνης, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Περικλής Καραγιαννάκης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ανέστης Νικολέλης και Ιωάννης Διονυσσιώτης. Όλοι, μικροί και μεγάλοι, ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα επόμενα «Κηφισοπαιχνιδίσματα».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ