Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Έκκληση για παροχή τροφίμων και χρημάτων

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι γιατροί της Αγάπης και της Ανθρωπιάς

Συνεχίζονται οι προσπάθειες βοήθειας των αστέγων από την οργάνωση “Γιατροί της Ειρήνης”. Οι Γιατροί της Ειρήνης κ.κ. Νίκος Δούσης-Ρασσιάς, Θανάσης Παπαχριστόπουλος & Δημήτρης Μογνιέ πηγαίνουν σχεδόν καθημερινά σε σημεία στο κέντρο της Αθήνας στα οποία βρίσκουν καταφύγιο οι συνάνθρωποι μας (Αιόλου μεταξύ Πανεπιστημίου & Σταδίου, Ευριπίδου & Σωκράτους, κάτω από τη γέφυρα της Αχιλλέως, στο Πεδίον του Άρεως, σε μια πάροδο της Πειραιώς κοντά στο ΙΚΑ, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, μεταξύ άλλων).

Σε αυτήν τους την προσπάθεια έχουν την πολύτιμη βοήθεια του παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πεύκης και της ΧΕΝ Σπάτων. Οι γιατροί απευθύνουν έκκληση για βοήθεια σε όλους μας: “Έχουμε ανάγκη από τρόφιμα & χρήματα για αγοράσουμε τρόφιμα, γιατί κουβέρτες έχουμε πολλές. Μια άλλη πολύτιμη βοήθεια που θα μπορούσαν να μας προσφέρουν οι φίλοι μας θα ήταν να μας τηλεφωνούν και να μας ενημερώνουν που υπάρχουν στη γειτονιά τους άστεγοι, ώστε να μην ψάχνουμε στα τυφλά μέσα στη νύχτα. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944317340-6944361994”
Σημ.: Οι Γιατροί της Ειρήνης αρνούνται κάθε κρατική ή κοινοτική επιχορήγηση. Η μονή πηγή εσόδων του είναι οι οικογενειακοί τους προϋπολογισμοί καθώς και οι ανιδιοτελείς εισφορές μελών & φίλων που συμμερίζονται τις αξίες και τα οράματά τους. 
Για την συνεισφορά σας: Αρ. Λογαριασμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ:  107/ 480170 -91

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ