Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Βραβεύσεις των αθλητών που διακρίθηκαν

Δημοσιεύθηκε

στις

Κοπή πίτας από τον Όμιλο ΤΡΙΤΩΝ στο Μαρούσι

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας του αθλητικού ομίλου «ΤΡΙΤΩΝ» Αμαρουσίου και τη βράβευση των αθλητών, αθλητριών και προπονητών για τις διακρίσεις τους το 2011, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην κατάμεστη από αθλητές και φίλους του ομίλου αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, παρουσία του Δημάρχου, κ. Γιώργου Πατούλη.

Στο χαιρετισμό της η Πρόεδρος του ομίλου κα Αναστασία Μέτσιου, εξέφρασε την ικανοποίηση που ο «ΤΡΙΤΩΝ» μέσα σε πρωτόγνωρες για τη χώρα μας συνθήκες, που δυσκόλεψαν αφάνταστα τον αθλητισμό, κατάφερε να προχωρήσει με ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις, ενώ σε ένδειξη αναγνώρισης της σταθερής από μέρους του Δήμου υποστήριξης του έργου του ομίλου, η κα Μέτσιου, προσέφερε στον Δήμαρχο  μία αναμνηστική πλακέτα.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη όλα τα παιδιά και τους προπονητές για τις επιτυχίες τους κάνοντας όλους υπερήφανους. «Δίνοντας σταθερά δυναμικό «παρών» στα αθλητικά δρώμενα της χώρας, με διακρίσεις και μετάλλια, ο «ΤΡΙΤΩΝ» είναι μία ζωντανή απόδειξη ότι ο αθλητισμός προσφέρει υγιή διέξοδο για τη νεολαία μας, μαθαίνει στα παιδιά μας να προσπαθούν, και μέσα από την κοινή προσπάθεια να βγαίνουν νικητές. Αυτά είναι τα στοιχεία που πρέπει να καλλιεργήσουμε και τη σημερινή εποχή για να ξεπεράσουμε τα δύσκολα» ανέφερε ο κ. Πατούλης.
Αφού συνεχάρη όλους, αθλητές και προπονητές, για τις προσπάθειες και τις διακρίσεις τους, τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά και έδωσε μαζί τους ραντεβού του χρόνου για να βραβεύσουν τις επιτυχίες του 2012 στο νέο κλειστό, πλέον, γυμναστήριο στο 2ο Γυμνάσιο – 2ο Λύκειο.
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών που προκρίθηκαν στις ημιτελικές και τελικές φάσεις των πανελλήνιων πρωταθλημάτων, της ανδρικής ομάδας που προκρίθηκε στο Final6 της Α2 εθνικής κατηγορίας κατακτώντας τη 2η θέση στην κανονική περίοδο, και της γυναικείας ομάδας που προκρίθηκε στην Α1 εθνική κατηγορία στην υδατοσφαίριση. Στη συνέχεια βραβεύθηκαν οι προπονητές Άγγελος Γαρελίδης, και Κώστας Παληκάρης, για τη συμμετοχή τους στις επιτυχίες του ομίλου.
Μετά τη βράβευση από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου των πρωτεργατών, προπονητών Γιώργου Μορφέση, και Σάκη Κεχαγιά, της μεγάλης επιτυχίας της εθνικής ομάδας γυναικών το 2011 με την κατάκτηση του χρυσού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την ανταλλαγή ευχών.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και γενικός γραμματέας του ομίλου, κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, εκπρόσωποι της  Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου (LEN) και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υγρού στίβου (FINA), ο υπεύθυνος της υδατοσφαίρισης παγκοσμίως και Πρόεδρος της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου (COMEN), κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι  κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, Νίκος Αλεπούς και Αντώνης Παρτσινέβελος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Καμπούκος, Δημήτρης Καρλαύτης, Γιώργος Ζήκος, Δημήτρης Σμυρνής, καθώς και εκπρόσωποι των συλλόγων της πόλης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ