Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Δημοτικό Πανεπιστήμιο Περιστερίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος σπουδών

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Α΄ κύκλος σπουδών του “Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου Περιστερίου”, που περιελάμβανε τις δύο θεματικές ενότητες: Ιστορία, Κοινωνιολογία, Επικοινωνιολογία, Απόδημος Ελληνισμός & Λαογραφία, Λογοτεχνία, Γλώσσα, Παιδαγωγικά Ζητήματα.

Σε μια λιτή τελετή στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο «πέτρινο» κτίριο του πρώην 2ου Δημοτικού Σχολείου, που σήμερα έχει μετατραπεί σ’  ένα σύγχρονο χώρο επιστημονικής δημιουργίας, μέλη της Επιστημονικής και Συντονιστικής Επιτροπής, Πανεπιστημιακοί Καθηγητές, καθώς και η Αρμόδια Αντιδήμαρχος Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου απένειμαν στους αποφοίτους τις βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Το γεγονός της μεγάλης επιτυχίας αποδεικνύεται από την μεγάλη συμμετοχή στο χειμερινό εξάμηνο, που τις θεματικές ενότητες παρακολούθησαν συνολικά περίπου 400 άτομα.
Με την ευκαιρία της αποφοίτησης του Α΄ κύκλου η κα. Τσιώτα τόνισε ότι το Δημοτικό Πανεπιστήμιο είναι το αποτέλεσμα μιας συνολικής προσπάθειας, πολλών Περιστεριωτών, ανθρώπων της εκπαίδευσης και της γνώσης.
Για μια ακόμη φορά, ευχαρίστησε θερμά τα μέλη της Επιστημονικής και Συντονιστικής Επιτροπής, που συμβάλλουν καθοριστικά στη λειτουργία του σ’ αυτήν τη δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ