Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Εκδήλωση σε αγωνιστικό κλίμα στη Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι συνταξιούχοι δεν το βάζουν κάτω

Την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ και Επικουρικής Ασφάλισης Νέας Ιωνίας και Πέριξ στο Συνεδριακό Κέντρο της Νέας Ιωνίας την Κυριακή 29 Ιανουαρίου.

Σε μια δύσκολη, λόγω του κρύου, ημέρα οι φίλοι και τα μέλη του δραστήριου συλλόγου συγκεντρώθηκαν στο Συνεδριακό για να υποδεχτούν μια χρονιά που προμηνύεται ακόμα χειρότερη για μισθωτούς και συνταξιούχους.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ., κα Δέσποινα Βενετσανοπούλου, υποδέχτηκε τους καλεσμένους του συλλόγου και ακολούθησε η κοπή κομματιών της πίτας από τους εκπροσώπους συλλόγων και φορέων της περιοχής μας που έδωσαν πέρα από τις ευχές τους μηνύματα αισιοδοξίας και αγώνα απέναντι στις εφαρμοζόμενες πολιτικές που πλήττουν το  λαϊκό εισόδημα. Αρκετά από τα κομμάτια που κόπηκαν αφιερώθηκαν  στην αειθαλή οικοδέσποινα,  μια σεμνή αγωνίστρια που έχει περάσει πολλά και αποτελεί πρότυπο για τους αγώνες της και τη συνολικότερη στάση ζωής της. Το αγωνιστικό κλίμα τόνωσαν ο Στέφανος Ψαραδάκος και ο Στέλιος Μυλώβας με τα επίκαιρα τραγούδια τους. Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε Γενική Συνέλευση και ενημέρωση των συνταξιούχων για τις τρέχουσες εξελίξεις.  

        

Εκλογές 

Οι εκλογές για την ανάδειξη του καινούργιου Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου  θα γίνουν τις ημέρες Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη, 6-7-8 Φεβρουαρίου αντίστοιχα, στα γραφεία του (Νισύρου 20 Νέα Ιωνία, τηλέφωνο 210-2776787) από τις 9.00 έως και τις 14.00. Απαραίτητη στις αρχαιρεσίες είναι η ταυτότητα του σωματείου, ενώ απευθύνεται παράκληση στα μέλη να τακτοποιήσουν την ετήσια συνδρομή τους.   

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ