Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Εποικοδομητική συζήτηση με το Δήμαρχο

Μετά από σχετικό αίτημά του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας έγινε δεκτό από τον Δήμαρχο της πόλης, κ. Ηρακλή Γκότση, στο γραφείο του.
Η συνάντηση αυτή εντάσσεται σε έναν κύκλο επαφών του Διοικητικού Συμβουλίου με τις τοπικές αρχές αλλά και τους φορείς της πόλης “προκειμένου να επικοινωνήσουμε το όραμά μας για την πόλη μας και ενθαρρύνουμε την ώσμωση απόψεων και προοπτικών” όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό δελτίο τύπου του συλλόγου.

Στην ανωτέρω συνάντηση η οποία έγινε σε εγκάρδιο κλίμα ο Πρόεδρος κ. Θανάσης Ραφτόπουλος, συνοδευόμενος από σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο παρουσίασε εκτενώς τις δράσεις του Συλλόγου και υπογράμμισε την ανάγκη ενεργότερης και στοχευμένης συνεργασίας με το Δήμο. Ακολούθησε μια εποικοδομητική συζήτηση επί πολλών θεμάτων. Ο Δήμαρχος παρουσίασε αναλυτικά τις αναληφθείσες αλλά και τις επικείμενες πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής για όλο το φάσμα της ζωής στην πόλη, επικεντρώθηκε στο θέμα του εθελοντισμού και σημείωσε τη δυνατότητα των Συλλόγων να συμβάλουν στην κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη. 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ