Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Δήμος Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Βιωματικά σεμινάρια για γονείς εφήβων

Το τμήμα Ψυχολογικής Υποστήριξης της  Διεύθυνσης  Κοινωνικών  Υπηρεσιών & Υγείας  του Δήμου Ηλιούπολης, στo πλαίσιο άσκησης κοινωνικής πολιτικής, διοργανώνει Βιωματικά Σεμινάρια γονέων.
Το κάθε σεμινάριο περιλαμβάνει  οκτώ εβδομαδιαίες δίωρες συναντήσεις, και απευθύνεται σε γονείς εφήβων, κατοίκους Δήμου Ηλιούπολης.

Τα θέματα στα οποία επικεντρώνονται τα σεμινάρια είναι οι ανάγκες των εφήβων, οι αλλαγές στην εφηβεία, τα συναισθήματα που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια της εφηβικής ηλικίας, η επικοινωνία μεταξύ γονιών και παιδιών, τα όρια, η πρόληψη της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών και το πρόβλημα της εξάρτησης από το διαδίκτυο.
Στους γονείς που θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο θα διανεμηθεί ενημερωτικό και υποστηρικτικό υλικό για τα θέματα που θα αναπτυχθούν.
Ας σημειωθεί ότι στους συμμετέχοντες παρέχεται παράλληλα καθοδήγηση για τυχόν εξειδικευμένα ζητήματα, σε συνεργασία με ειδικά κέντρα και φορείς ψυχικής υγείας, καθώς και υποστήριξη μετά το τέλος του σεμιναρίου, με τακτικές  ατομικές συνεδρίες.
Έναρξη Σεμιναρίων Τετάρτη 7.12.2011
Δηλώσεις συμμετοχής έως 30/11/2011
στο τηλ.: 210 99 70 053, καθημερινά 8:00-12:00

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ