Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Μια διαφορετική εκδήλωση διοργανώνεται στο κέντρο της πόλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ποδηλατώντας στο Ηράκλειο

Η Ομάδα των Ποδηλατών Ηρακλείου Αττικής διοργανώνει  την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου Σταθμός (ΗΣΑΠ) από τις 5 έως και τις 8 μ.μ. μία Ποδηλατική Γιορτή, μια γνωριμία με το Ποδήλατο το αγαπημένο μας εναλλακτικό μέσο μεταφοράς.

“Ελάτε να γνωριστούμε, να μιλήσουμε και να ενημερωθούμε για της δραστηριότητες της ομάδας μας  για θέματα που αφορούν το Ποδήλατο” είναι το κάλεσμα των διοργανωτών της εκδήλωσης η οποία περιλαμβάνει:  κυκλοφοριακή αγωγή, συντήρηση και επισκευή ποδηλάτου, μαθήματα ισορροπίας, επιλογή κατάλληλου ποδηλάτου, παιδικό ποδηλατικό εργαστήρι, παρουσίαση φωτογραφικού υλικού και video από της Ποδηλατοβόλτες της Ποδηλατικής ομάδας και έκθεση φωτογραφίας με θέμα το Ποδήλατο.  Στο χώρο της Γιορτής, θα υπάρχει ειδικό συνεργείο που θα κάνει μικρο επισκευές στα ποδήλατά σας. “Φέρτε το ποδήλατο του παιδιού σας, του εγγονού σας, της γυναίκα σας, προκειμένου να κάνουμε της μικρο διορθώσεις που χρειάζονται και να γνωριστούμε” καταλήγει το κείμενο των Ποδηλατών του Ηρακλείου.

Για περισσότερες πληροφορίες http://podilateshrakleioyattikhs.blogspot.com/  facebook https://www.facebook.com/groups/podilateshrakleioyattikis/

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ