Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Διάλεξη στο Δημαρχείο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Συζήτηση για τη Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση των Εφήβων

Διάλεξη για τη Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση των Εφήβων έδωσε η κα Βίκυ Δημητρακοπούλου, Ψυχολόγος, Επιστημονική Συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία ανήκει στο επιστημονικό δυναμικό της Μονάδα Εφηβικής Υγείας του Νοσοκομείου Παίδων «Παν. & Αγλ. Κυριακού», στο Δημαρχείο Ηλιούπολης, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου.

Η διάλεξη ήταν μία από τις παράλληλες δράσεις των βιωματικών σεμιναρίων για γονείς, που οργανώνει η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, και συμμετείχαν γονείς που παρακολούθησαν τους προηγούμενους κύκλους των σεμιναρίων.  Μετά την ομιλία της η κα Δημητρακοπούλου ακολούθησε διάλογος με τους γονείς, και δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήσεις και απορίες σχετικά με το θέμα που αναπτύχθηκε.
Η θερμή ανταπόκριση των γονέων, τόσο από την άποψη της παρουσίας τους, όσο και από την άποψη της ζωηρής συμμετοχής τους στο διάλογο, αποδεικνύει το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας, για θέματα που άπτονται της ευαίσθητης εφηβικής ηλικίας. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, κ. Βασίλης Βαλασόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Χρήστος Γιαννάκης.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ