Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ανακοίνωση-πρόσκληση από την Ένωση Γονέων Μαθητών Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Συζήτηση για την παιδεία στη Βίλα Στέλλα

Ανοιχτή συζήτηση για τα τεκταινόμενα στην παιδεία διοργανώνει η Ένωση Γονέων Μαθητών Ηρακλείου Αττικής την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, στις 6 μ.μ., στη Βίλα Στέλλα.
Το κείμενο της ανακοίνωσης-πρόσκλησης της Ένωσης προς τους γονείς και όλους τους αρμόδιους φορείς είναι το ακόλουθο:

“Αγαπητοί γονείς,
Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με πολλά προβλήματα. Καταρχήν η ανυπαρξία βιβλίων που αποτελεί μια μοναδική και θλιβερή πραγματικότητα. Ακόμα η έλλειψη εκπαιδευτικού προσωπικού και η κατάργηση της επιλογής της δεύτερης γλώσσας στα δημοτικά. Επιπροσθέτως, η συγχώνευση ή κατάργηση σχολείων.
Όλες αυτές λοιπόν οι ενέργειες  αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την αδιαφορία της Πολιτείας για την δημόσια  εκπαίδευση αφού στο πλαίσιο της οικονομίστικης  πολιτικής της θυσιάζει τις ελπίδες , τα όνειρα και την πνευματική ανάταση της νέας γενιάς δημιουργώντας ταυτόχρονα μια παιδεία δυο ταχυτήτων, των εχόντων και των μη εχόντων .
Για τους παραπάνω λοιπόν λόγους:
Η Ένωση Γονέων καλεί σε συζήτηση για την παιδεία  όλους τους αρμόδιους φορείς ( γονείς , μαθητές , εκπαιδευτικοί , δήμος) την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου  στη Βίλα Στέλλα και ώρα 6 μ.μ για να συναποφασίσουμε τις περαιτέρω ενέργειες μας για το δικαίωμα στη μόρφωση των παιδιών μας.
Να είστε όλοι εκεί !”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ