Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Υλοποιείται στο Δήμο Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρόγραμμα παροχής ποδηλάτων πόλης

Το έτος 2009 ο τέως Δήμος Νέας Ερυθραίας, εφάρμοσε πρώτος στην Ελλάδα το πρόγραμμα δωρεάν διανομής ποδηλάτων, ιδέα η οποία είχε παρθεί από την γαλλική πόλη Μπορντό. Λόγω του ότι το πρόγραμμα είχε μεγάλη απήχηση, ο νέος διευρυμένος Δήμος Κηφισιάς ενημερώνει με ανακοίνωσή του τους δημότες ότι το πιλοτικό πρόγραμμα παροχής ποδηλάτων πόλεως επανισχύει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δημότες θα μπορούν να παραλαμβάνουν  από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου ένα ποδήλατο πόλης, καταβάλλοντας ως εγγύηση το ποσό των 75 ευρώ. Παράλληλα, για την υπογραφή σύμβασης  απαιτούνται, η ταυτότητα του ενδιαφερόμενου, ένας λογαριασμός ΔΕΚΟ από τον οποίο θα αποδεικνύεται ο τόπος μόνιμης κατοικίας και ένα έντυπο αίτησης το οποίο θα χορηγείται από την υπηρεσία. Θα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης έως έξι μήνες , με δυνατότητα παράτασης ακόμα έξι μηνών, εάν υπάρχει σημαντική χρήση. Επιστρέφοντας το ποδήλατο μετά την χρήση, εφόσον δεν υπάρχουν φθορές, οι κάτοικοι θα λαμβάνουν πίσω την εγγύηση. Εάν το ποδήλατο κλαπεί ή καταστραφεί, επιβαρύνονται με 75 ευρώ επιπλέον. 

Πληροφορίες: Δορμούσης Γεώργιος Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ , Τμήμα Ρύθμισης Κυκλοφοριακών Φόρτων Τηλ. 2132007638 Ν. Πλαστήρα 14 2ος όροφος  Ν. Ερυθραία.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ