Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Έκκληση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου εν όψει εκπτώσεων

Δημοσιεύθηκε

στις

“Στηρίξτε την αγορά της Νέας Ιωνίας”

Άλλη μια θερινή περίοδος εκπτώσεων ξεκινάει για την αγορά της Νέας Ιωνίας, από την Παρασκευή 15 Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Αυγούστου, με τον εμπορικό  κόσμο της πόλης να είναι σε απόγνωση.
κατάσταση στην αγορά της Νέας Ιωνίας είναι πολύ δύσκολη και δεν υπάρχει καλύτερος μάρτυρας από τα πολλά κλειστά μαγαζιά και τις πινακίδες με τα ενοικιαστήρια που “κοσμούν” τις βιτρίνες σε πολλούς εμπορικούς δρόμους του κέντρου (π.χ. 28ης Οκτωβρίου, Βενιζέλου, Αγίου Γεωργίου).

Ο Χ-τύπος μίλησε για τις εκπτώσεις αλλά και τη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην αγορά με τον νέο Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Ιωνίας, κ. Στάθη Νουβέλογλου. “Δεν προσδοκούμε ότι θα ανέβει η αγορά από την κίνηση στις εκπτώσεις αλλά τουλάχιστον αναμένουμε να στηριχτεί για να μην γκρεμιστεί. Ίσως αν υπάρξει μια μεγάλη κίνηση μετριάσουμε τις τεράστιες απώλειες που έχουμε και οι οποίες φτάνουν το 40%” μας είπε ο κ. Νουβέλογλου. Ο ίδιος καλεί μέσα από την εφημερίδα μας τους κατοίκους της περιοχής να εμπιστευτούν για τις  αγορές τους τα μαγαζιά της Νέας Ιωνίας όπου οι εκπτώσεις αναμένεται να ξεπεράσουν το 40% φτάνοντας το 50% και 60% . “Στηρίξτε την τοπική αγορά.

Οι εκπτώσεις είναι ειλικρινείς γιατί οι επιχειρήσεις είναι σοβαρές. Ζητάμε την υποστήριξη του κόσμου και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν” είναι η έκκλησή του. Κλείνοντας αυτήν την πρώτη συζήτηση με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, ο κ. Νουβέλογλου μας είπε πως το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναμένεται να λάβει δράση για να επιλυθούν χρόνια προβλήματα (π.χ. παράνομοι μικροπωλητές) αλλά και για να τονωθεί η αγορά. “Δεν μπορούμε να αφήσουμε την αγορά μόνη της. Στόχος μας είναι να την κάνουμε πιο όμορφη, πιο δελεαστική και με υποδομές”  τονίζει ο κ. Νουβέλογλου. Ήδη μάλιστα η νέα διοίκηση είχε συνάντηση με το Δήμαρχο, κ. Ηρακλή Γκότση με τον οποίο συζήτησαν θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της πόλης.   

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ