Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Αιγάλεω

Δημοσιεύθηκε

στις

Δήμος και εθελοντές καθαρίζουν το Άλσος

Ο Δήμος Αιγάλεω, σε συνεργασία με τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, πραγματοποιεί το Σάββατο 16 Ιουλίου στις 10.00 π.μ. εθελοντική εξόρμηση καθαρισμού στο Άλσος Αιγάλεω ( Μπαρουτάδικο ).
Σταθερή προτεραιότητα για τη Διοίκηση του Δήμου Αιγάλεω παραμένει η αναβάθμιση του Άλσους με σκοπό την ενίσχυση των προϋποθέσεων για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επισκεψιμότητά του, όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου του Δήμου.

Με την ευκαιρία αυτή ο Δήμαρχος, κ. Χρήστος Καρδαράς σε σχετική του δήλωση υπογραμμίζει : « Το Άλσος της πόλης μας είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την Βιώσιμη ανάπτυξη του Αιγάλεω. Αποτελεί συστατικό στοιχείο της ιστορικής διαδρομής και της ταυτότητας της πόλης μας. Απευθύνω πρόσκληση σε όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες του Αιγάλεω να λάβουν μέρος στην εθελοντική αυτή εξόρμηση καθαρισμού που πραγματοποιεί ο Δήμος μας σε συνεργασία με τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ».
Με πρόσκλησή του ο Δήμαρχος καλεί τις δημοτικές παρατάξεις του Δήμου, τις κοινωνικές, πολιτιστικές και αθλητικές ενώσεις καθώς και τους προσκόπους να εκφράσουν έμπρακτα με την συμμετοχή τους το κοινό ενδιαφέρον όλων για το Άλσος της πόλης.

 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ