Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Σύλλογος Ανέργων Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Εκλογές νέων οργάνων στις 8 Ιουνίου

Ο Σύλλογος Ανέργων Νέας Ιωνίας στις νέες δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνονται  στην χώρα μας, εκφράζει με ανακοίνωσή του την αγωνία του για τις αρνητικές, δυσάρεστες εξελίξεις στην αλματώδη αύξηση της ανεργίας.
“Η οργάνωση των ανέργων και η αλληλεγγύη είναι περισσότερο επιτακτική και αναγκαία σήμερα.

Η νέα Δημοτική Αρχή ελπίζουμε να συμπαρασταθεί, να συνεργαστεί και να διευκολύνει τη λειτουργία μας, σε αντίθεση με την προηγούμενη, που αδιαφόρησε” αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προσδιόρισε εκλογές νέων οργάνων που θα γίνουν την 8 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη από 18.00 έως 22.00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου (Πατριάρχου Ιωακείμ 4 κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό της Νέας Ιωνίας). Τα όργανα που θα εκλεγούν είναι το πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, η τριμελής εξελεγκτική επιτροπή και οι αντιπρόσωποι για την (Ο.Β.Ε.Σ) Ομοσπονδία Βιομηχανικών Επιχειρησιακών Σωματείων, η οποία μας βοήθησε για την νόμιμη καταστατική αναγνώριση του Συλλόγου μας και μας στηρίζει.
Τις εκλογές θα τις κάνει τριμελής εφορευτική επιτροπή που θα εκλεγεί την ημέρα των εκλογών και πριν την έναρξη τους. Σύμφωνα με το καταστατικό οι υποψηφιότητες υποβάλλονται στο Διοικητικό Συμβούλιο τρεις ημέρες πριν τις εκλογές.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ