Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Δήμος Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τριήμερη

Εθελοντική

Αιμοδοσία 

Την 8η Εθελοντική Αιμοδοσία διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Αλληλεγγύης και Πρόληψης Δήμου Αμαρουσίου, με στόχο την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συμπολιτών μας σε αίμα.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), κατά τις ημέρες:
-Τρίτη 17 Μαϊου, από 09:00 έως 14:00
-Τετάρτη 18 Μαϊου, από τις 14:00 έως  20:00
-Πέμπτη 19 Μαϊου,  από τις 09:00 έως 14:00    

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης, απευθύνει κάλεσμα σε όλους  να συμμετάσχουμε στην εθελοντική αιμοδοσία, διαθέτοντας λίγα λεπτά μόνο από το χρόνο μας.
«Η αιμοδοσία είναι μία ανώδυνη διαδικασία για τον αιμοδότη που μπορεί όμως να σώσει ζωές. Διαθέτοντας δέκα λεπτά μόνο από το χρόνο μας προσφέρουμε την ελπίδα και συμβάλουμε να σωθεί μια ζωή. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε όλοι, το πόσο απαραίτητη είναι η ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος, καθώς κάθε χρόνο διαθέτει 200 – 250 φιάλες αίμα σε συνανθρώπους μας που χρειάζεται να κάνουν μετάγγιση. Σας καλώ να συμμετάσχετε σε αυτήν την κορυφαία πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης στο συνάνθρωπό μας».
Η Εθελοντική Αιμοδοσία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το κινητό συνεργείο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ».  Πληροφορίες στα τηλ. 213 – 2031940 -41                          

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ