Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης στο Μαρούσι

Δημοσιεύθηκε

στις

 
Το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Αμαρουσίου για τους συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες παρόντος και του Δημάρχου, κ. Γιώργου Πατούλη, ο οποίος έστειλε προς όλους τους συμμετέχοντες μήνυμα αλληλεγγύης και αισιοδοξίας για το Νέο Έτος. Με την ευκαιρία της γιορτής βραβεύτηκαν για τη σημαντική προσφορά τους, πάγιοι χορηγοί του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.
Στη διάρκεια της βραδιάς που, χάρη στη φροντίδα των χορηγών και εθελοντών της βραδιάς, διεξήχθη σε ένα όμορφο και εορταστικό περιβάλλον στο χώρο του Κέντρου Κεραμικής Τέχνης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, καλωσόρισε όλους τους παρισταμένους, τους περίπου 200 ωφελούμενους του γεύματος αλλά και τους εκπροσώπους των χορηγών, στέλνοντας μαζί με τις ευχές του μήνυμα αλληλεγγύης.
«Μόνο με την αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια μπορούμε όλοι μαζί να αντισταθούμε στην κρίση και να την ξεπεράσουμε. Ως δημοτική Αρχή επιλέγουμε σταθερά να στεκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη από υποστήριξη φροντίζοντας να ενισχύουμε διαρκώς, μέσα από τις κοινωνικές δομές μας, τις παροχές μας προς αυτούς. Ευχαριστούμε θερμά τους δεκάδες συλλόγους, φορείς, εταιρίες, μεμονωμένους πολίτες που στηρίζουν το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, και πολύ περισσότερο όσους προσφέρουν σε συστηματική βάση. Καλούμε τους συμπολίτες μας να παραδειγματιστούν ώστε και άλλοι μιμητές να στηρίξουν με τις προσφορές τους τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας, να ενισχύσουν το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων του Δήμου μας» ανέφερε ο Δήμαρχος.

Το ψυχαγωγικό μέρος της βραδιάς επιμελήθηκαν η Χορωδία του Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου και χορευτικά τμήματα από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου.
Στη διάρκεια της γιορτής τιμήθηκαν εκπρόσωποι συλλόγων που συστηματικά ενισχύουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης, ενώ κληρώθηκαν στους ωφελούμενους δωροεπιταγές και δώρα – προσφορές της εταιρίας «Ελληνικά Πετρέλαια» αλλά και δημοτών.
Παρόντες στη βραδιά ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Πέππας, και Δημήτρης Καμπούκος, ο πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Νίκος Κάββαλος, και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Αλεπούς.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ