Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Υπόθεση Πάτρας: «Φύλλο και φτερό» τo τάμπλετ της Τζωρτζίνας -«Μιλά» το κινητό της Ρούλας – Τι αποκαλύπτεται για τη διαδρομή της κεταμίνης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται το περιβόητο τάμπλετ που θάφτηκε με τη μικρή Τζωρτζίνα, με τις αρμόδιες αρχές να αναμένεται να το εξετάσουν για να δουν αν μπορούν να προκύψουν στοιχεία που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης των νεκρών παιδιών από την Πάτρα που έχει συγκλονίσει τη χώρα.

«Κάθε παιδί το θάψαμε με τα αγαπημένα του αντικείμενα. Στη Μαλένα ήταν ένα αρκουδάκι, στην Ίριδα πάλι αρκουδάκι και στην Τζωρτζίνα το τάμπλετ. Έπαιζε με αυτό και χαιρόταν, γελούσε παρά την εγκεφαλοπάθεια», ανέφερε η προφυλακισθείσα, ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης ισχυρίζεται ότι ήταν επιθυμία της κατηγορουμένης να θαφτεί η μικρή μαζί με το τάμπλετ.

Ο «γρίφος» της κεταμίνης

πληροφορίες αναφέρουν πως το κινητό της ποφυλακισμένης 33χρονης, την ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα, παρουσιάζει ερευνητικό ενδιαφέρον κυρίως για τις κλήσεις που φέρεται να δέχτηκε πριν από το θάνατο της εννιάχρονης, αλλά και εκείνες που έκανε η ίδια αφού είχε καταλήξει το παιδί.

Μάλιστα, όπως λένε άνθρωποι που έχουν γνώση των ερευνών, οι κλήσεις κατά την επίμαχη μέρα ίσως ξεκλειδώσουν το μυστικό που θα δέσει σε απόλυτο βαθμό την υπόθεση και είναι δυνατόν να δώσει στοιχεία και για τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Παρατεταμένη χρήση αναισθητικών ουσιών δείχνουν τα επεισόδια της Τζωρτζίνας

Την ίδια στιγμή, νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας έρχονται στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που οι Αρχές ερευνούν ενδελεχώς το τάμπλετ με το οποίο είχε ταφεί η μικρή κατόπιν επιθυμίας της μητέρας της, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, στους δικαστικούς λειτουργούν αναμένεται να κατατεθούν έγγραφα από γιατρούς που δείχνουν ότι χορηγούνταν στο παιδί ουσίες -εκτός τις κεταμίνης- που προκαλούσαν πτώση των επιπέδων του οξυγόνου.

Ειδικότερα, υπάρχουν έγγραφα και αναφορές γιατρών από την Πάτρα, προτού δοθεί η πληροφορία για την κεταμίνη στο νοσοκομείο «Αγλαϊα Κυριακού», που απέδιδαν τα επεισόδια που παρουσίαζε η Τζωρτζίνα σε υποξυγοναιμία, πιθανώς από αναισθητικά φάρμακα.

Μάλιστα, οι γιατροί που θα καταθέσουν στην 18η ανακρίτρια αναμένεται να αναφέρουν ότι η 9χρονη εμφάνιζε ακόμη ένα ύποπτο σύμπτωμα, ανέβαζε υψηλό πυρετό για πολύ λίγο, κάτι που οδηγεί σε πιθανή χορήγηση αναισθητικής ουσίας.

Τι απαντά η οικογένειά της για την κεταμίνη και για τον τοξικομανή συγγενή

Οι Αρχές ερευνούν πώς η κεταμίνη έφτασε στα χέρια της 33χρονης μητέρας των τριών παιδιών, προκειμένου να «δεθεί» η υπόθεση και να κλείσει οριστικά ως προς την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η θανατηφόρα δόση της κεταμίνης και το πώς και από πού κατάφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου να προμηθευτεί την ουσία, με την οποία σκότωσε την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα, παραμένει στο μικροσκόπιο των Αρχών, που συνεχίζουν τις έρευνες τόσο στο Διαδίκτυο όσο και στο συγγενικό της περιβάλλον.

Μάλιστα, όπως αναφέρονταν ένα συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου, που φέρεται να ανήκει στον χώρο των τοξικομανών, εξετάζεται από τις Αρχές ως το άτομο που ενδέχεται να την βοήθησε να βρει την κεταμίνη.

Ωστόσο, η μητέρα της 33χρονης και η αδελφή της διέψευσαν ότι υπάρχει τοξικομανής στην οικογένεια ή στο ευρύ συγγενικό περιβάλλον.

Ξεσπά ο κουμπάρος – “Δεν είχαμε ερωτική σχέση”

Σε διάψευση των πληροφοριών που κυκλοφόρησαν περί ερωτικής του σχέσης με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, προχώρησε ο νονός της μικρής Μαλένας, ιχθυοπώλης στο επάγγελμα, αλλά και των φημών ότι είναι ο πατέρας του ενός από τα τρία παιδιά που απέκτησε η προφυλακισθείσα με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με δήλωση του συνηγόρου του, πρόκειται «για άθλια στοχοποίησή του, που σε κάθε περίπτωση αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ