Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Τραγωδία στη Δράμα: Σκότωσε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

Δημοσιεύθηκε

στις

Σήμερα το πρωί στην Προσοτσάνη Δράμας 65χρονος σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε. Τους βρήκε η κόρη τους.

Μια τραγωδία σημειώθηκε στην Προσοτσάνη Δράμας, όπου ένα ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του.

Η κόρη τους φαίνεται να έψαχνε τους γονείς της τους οποίους δεν μπορούσε να εντοπίσει τηλεφωνικά, μετέβη στο σπίτι τους όπου τους αντίκρισε νεκρούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες έγκυρες πληροφορίες που ήρθαν πριν από λίγο στον «Πρωινό Τύπο» Δράμας, σήμερα το πρωί, 65χρονος στην Προσοτσάνη, σκότωσε τη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, ο 65χρονος δράστης και αυτόχειρας σκότωσε την άτυχη γυναίκα με καραμπίνα μέσα στο σπίτι τους, πιθανότατα μετά από έντονους διαπληκτισμούς.

Ο δράστης φέρεται να κυνήγησε και να εγκλώβισε την 59χρονη στο μπάνιο του διαμερίσματος, με την άτυχη γυναίκα να μην έχει περιθώρια αντίδρασης. Η νέα γυναικοκτονία αποκαλύφθηκε όταν η μία από τις δύο κόρες του ζευγαριού, πήγε στο διαμέρισμα στις 08.30 το πρωί.

Το ζευγάρι είχε παιδιά και εγγόνια. Η αστυνομία ερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία.

Στο σημείο σπεύδει και ιατροδικαστής για να ρίξει φως στα αίτια θανάτου.

Αναφορικά με τα αίτια της γυναικοκτονίας, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το ότι η γυναίκα ήθελε να πάρει διαζύγιο και ο ίδιος διαφωνούσε.

Ο άνδρας δεν έφυγε από το σπίτι του αλλά έμεινε εκεί όλο το βράδυ δίπλα στο άψυχο σώμα της γυναίκας του και νωρίς το πρωί τηλεφώνησε σε φίλη της, στην οποία αποκάλυψε όλα όσα είχαν προηγηθεί και την πρόθεσή του, να βάλει τέλος στη ζωή του. Αμέσως μετά αυτοκτόνησε και βρέθηκε νεκρός, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ