Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο Δήμος Κρωπίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Βοήθεια προς πλημμυροπαθείς του Δήμου Καρδίτσας απέστειλε ο Δήμος Κρωπίας την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020.

Επικεφαλής της αποστολής ήταν, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Θοδωρής Γρίβας συνοδευόμενος από τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δήμου Κρωπίας τομέα Δασοπυροπροστασίας Πέτρο και Κώστα Λάιο.

Στο πρώην στρατόπεδο «Λουμάκη», στο φιλόξενο Δήμο Καρδίτσας, τους υποδέχθηκε, η αντιδήμαρχος εθελοντισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης Ουρανία Σούφλα. Η αντιπροσωπεία του Δήμου ενημερώθηκε για τα σοβαρά προβλήματα που ακόμα αντιμετωπίζει ο Δήμος Καρδίτσας, οι πολίτες του, η παραγωγική δομή, από τις καταστροφές που προκάλεσε το πρωτοφανές καιρικό φαινόμενο της 18ης Σεπτεμβρίου που έπληξε την ευρύτερη περιφέρεια του Δήμου Καρδίτσας και την πόλη.

Ο κ. Γρίβας μετέφερε στην κα Σούφλα και στον Δήμαρχο Καρδίτσας Bασίλειο Τσιάκο τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου Κρωπίας Δημητρίου Κιούση, της προέδρου του Δ.Σ Κρωπίας Δήμητρα Μιχαιρίνα και του συνόλου των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου- συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης- στις οικογένειες των θυμάτων και στους χιλιάδες πλημμυροπαθείς.

Η βοήθεια ήταν πρακτικά χρήσιμη στους πλημμυροπαθείς και στο πλαίσιο της συνεργασίας –συνεννόησης των δύο Δήμων Κρωπίας και Καρδίτσας. Επίσης, συζητήθηκαν και άλλες ανάγκες του Δήμου Καρδίτσας ώστε να οργανωθεί και δεύτερη αποστολή βοήθειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ