Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Το έργο της 10χρονης Γαβριέλας θα γίνει γραμματόσημο από τα ΕΛΤΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης συνεχάρη την 10χρονη μαθήτρια της Ε΄ τάξης του 20ου Δημοτικού Σχολείου, Γαβριέλα Βραχνού που κέρδισε στον παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής των ΕΛΤΑ με θέμα “Η Επανάσταση του 1821” και το έργο της “Το Κρυφό Σχολειό” θα γίνει γραμματόσημο τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Στις 7 Ιουλίου 2021, στο δημαρχείο της πόλης, ο κ. Παχατουρίδης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Τάσο Θεοδωράκο. υποδέχτηκαν την μικρή μαθήτρια Γαβριέλα με τους γονείς της, Δημήτρη Βραχνό και Παρασκευή Αχουλιά.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου ως επιβράβευση για την κατάκτησή της, στο διαγωνισμό ζωγραφικής, της επέδωσε το επίσημο λεύκωμα «Περιστέρι: Όψεις της Ιστορίας της πόλης και του Δήμου».

Τόσο ο κ. Παχατουρίδης, όσο και ο κ. Θεοδωράκος εξέφρασαν τα θερμά τους συγχαρητήρια προς τη μικρή μαθήτρια για το ταλέντο της και την αγάπη της για τη ζωγραφική, καθώς και στους γονείς της.

Η Γαβριέλα Βραχνού, τα τελευταία χρόνια έχει διακριθεί σε σημαντικούς διαγωνισμούς, όπως τον εικαστικό “ΝΟΣΤΟΣ”, την έκθεση “Aegean Kids Biennale”, την “1η Ολυμπιάδα Παιδικής Ζωγραφικής”, στους διεθνείς “Picasso Art Contest” και “European Space Agency” και αγιογραφίας της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ