Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Τον Αθλητικό Όμιλο Αστέρα Πεύκης επισκέφθηκε η Μ. Σταυράκη Πατούλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Με εκπροσώπους του ΔΣ του Αθλητικού Ομίλου Αστέρα Πεύκης συναντήθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, εκπαιδευτικός φιλόλογος, Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων με φορείς και συλλόγους της Πεύκης και της Λυκόβρυσης που έχει ξεκινήσει, η Μαρίνα Πατούλη, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις όπου διεξάγονται οι προπονήσεις παιδιών και ενηλίκων και συναντήθηκε με εκπροσώπους του Ομίλου.

Κατά τις επαφές της με την προπονήτρια των Εθνικών Αποστολών Τραμπολίνο και Ακροβατικού Διαδρόμου Βαρβάρα Βοϊβόδα, και το μέλος του ΔΣ του Ομίλου Χριστίνα Δαλάκα, η Μαρίνα Πατούλη ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Ομίλου που κατατάσσεται ως ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους γυμναστικής της χώρας μας με πολλές πανελλήνιες και διεθνείς επιτυχίες.

 

 

Η Μαρίνα Πατούλη, συνεχάρη τις εκπροσώπους του Ομίλου σε προπονητικό και διοικητικό επίπεδο, για το έργο τους στην αθλητική διαπαιδαγώγηση και στην αγωνιστική προετοιμασία παιδιών και ενηλίκων στην ενόργανη και ρυθμική γυμναστική. Τις συνεχάρη για τις πρόσφατες επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών του Ομίλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο και Ακροβατικού Δρόμου που διεξήχθη στη Σόφια τον περασμένο Νοέμβριο, όπου η ανδρική ομάδα κατέκτησε την 4η θέση και η γυναικεία ομάδα την 8η θέση.

Με επίκεντρο την επίσκεψή της στον Αθλητικό Όμιλο Αστέρα Πεύκης, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, δήλωσε: «Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης διαθέτει αθλητική παράδοση και δυναμική, η οποία μπορεί και επιβάλλεται να καλλιεργηθεί και αναδειχθεί περαιτέρω. Η επένδυση στη νέα γενιά και στα ταλέντα της είναι υποχρέωση κάθε δημοτικής Αρχής και δέσμευσή μας από την πρώτη μέρα της διοίκησής μας».

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ