Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Οδύνη στην “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη” από την απώλεια του Χρήστου Κούκη

Δημοσιεύθηκε

στις


Σοκ στην παράταξη “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη” προκάλεσε ο θάνατος του στελέχους της Χρήστου Κούκη, σε ηλικία 57 ετών, ο οποίος είχε ανακοινωθεί μέσα στους πρώτους 44 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης.

Βιογραφικό
Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1957, όπου και κατοίκηε μέχρι που τελείωσε τις σπουδές του ως Μηχανολόγος Μηχανικός.
Την στρατιωτική του θητεία την υπηρέτησε από το 1978-1980 στο Πολεμικό Ναυτικό με την ειδικότητα του διαχειριστή-κρυπτογράφου.
Στο Ηράκλειο Αττικής κατοικούσε στην περιοχή του Πρασίνου Λόφου, μόνιμα από το 1983 και ήταν παντρεμένος με την Ντέπυ (Δέσποινα) Κοκκαλιάρη έχοντας ένα γιό.
Ήταν ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολείτο στην επιχείρηση που ίδρυσε το 1981 με την επωνυμία ΄΄ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΚΗΣ΄΄ και αντικείμενο της οποίας είναι οι μελέτες, εγκαταστάσεις και service , ειδών θέρμανσης, κλιματισμού και ζεστού νερού χρήσης, με έδρα το Χαλάνδρι.
Το έτος 1992 έγινε μέλος του Ροταριανού Ομίλου Αθηνών – Νότου, όπου διετέλεσε ταμίας από το 1994-1998, μέλος και πρόεδρος διαφόρων Ροταριανών επιτροπών, αντιπρόεδρος του ομίλου το 2010-2011 και πρόεδρος το 1999-2000.
Το έτος 2010 μαζί με 50 δημότες του Ηρακλείου, ίδρυσε τον σύλλογο με την επωνυμία ‘’ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ’’ με έδρα το Ηράκλειο Αττικής και ήταν ο ιδρυτικός πρόεδρος.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Νίκου Μπάμπαλου
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής και επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη”, κ. Νίκος Μπάμπαλος, στέλνει το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Χρήστου Κούκη: “Αδικία! Απορία! Στεναχώρια! Προβληματισμός! Συναισθήματα που πλημμυρίζουν κάθε άνθρωπο όταν ένας φίλος «φεύγει».
Το ξαφνικό κενό του ανθρώπου, του οικογενειάρχη, του επιστήμονα, του φίλου, που πορεύτηκε σε όλους τους τομείς της ζωής του, με ήθος, αξιοπρέπεια και μεγαλείο ψυχής, είναι δυσαναπλήρωτο.
Η μνήμη του θα είναι πάντα ζωντανή.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Καλό ταξίδι Χρήστο!”

Το xtypos.gr εκφράζει το ολόθερμα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Χρήστου Κούκη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ