Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Στήριξη για τους πρόσφυγες από το Δήμο Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις


Σημαντικές ποσότητες τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών ένδυσης για τη στήριξη των μεταναστών και προσφύγων που βρίσκονται στη μονάδα υποδοχής στη Μόρια της νήσου Λέσβου, παραδόθηκαν με ειδική αποστολή που πραγματοποίησε ο Δήμος Αμαρουσίου.
Οι ποσότητες των ειδών διατροφής και ένδυσης που έφθασαν τους 8 τόνους συγκεντρώθηκαν στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στο Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής και με την υποστήριξη της Κ.Ε.Δ.Ε και του Ι.Σ.Α.
Το φορτίο με τα είδη πρώτης ανάγκης παρέλαβε ο Διοικητής της μονάδας υποδοχής μεταναστών στη Μόρια Σπύρος Κούρτης.
Με την ευκαιρία της παράδοσης των ειδών ένδυσης και σίτισης για τους μετανάστες, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Ως αυτοδιοίκηση έχουμε βρεθεί στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του προσφυγικού ζητήματος, έχοντας από την πρώτη στιγμή αναλάβει πρωτοβουλίες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σε συνεργασία και με το υγειονομικό προσωπικό του Ι.ΣΑ. Δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε κοντά στους πρόσφυγες και μετανάστες στη Λέσβο. Και με την αποστολή αυτή, δείχνουμε ότι βρισκόμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας, αλλά και ενισχύουμε την προσπάθεια των τοπικών φορέων του νησιού για την υποστήριξη όσων διαβιούν στο κέντρο υποδοχής στη Μόρια».

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ