Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Αυλώνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Νύχτα γιορτινή σπαρμένη με άστρα, χαμόγελα και παιδικές φωνές πλημμύρισαν τον Αυλώνα.

Μετά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας οι κάτοικοι του Αυλώνα συμμετείχαν δυναμικά στη γιορτή του συμβολικού ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που συνοδεύτηκε από τη παιδική χορωδία και τη μουσική μπάντα αποτελούμενη από τα παιδιά του χωριού και τις δασκάλες τους.

Συγκινημένος ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης ευχήθηκε υγεία, ευημερία και προκοπή στους συμπολίτες του και έδωσε το έναυσμα για την αντίστροφη μέτρηση και το άναμμα του δέντρου μαζί με τους αντιδημάρχους Αυλώνα Νίκο Τζεβελέκο, Γιώργο Παπαγιάννη και παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστου Τρομπούκη, των αντιδημάρχων Δημήτρη Σαμπάνη, Ανδρέα Γαζβινιάν, του προέδρου του ΝΠΔΔ Άγγελου Καλύβα, του προέδρου της ΚΕΔΩ Άγγελου Χατζηιωάννου των Δημοτικών Συμβούλων Κώστα Κοντούλα, Χρήστου Σαμπάνη της προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου και Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείο Έφης Κρέμου, των τοπικών συμβούλων Θωμά Μακροδημήτρη, Γεωργίας Βάθη Γαζβινιάν, Δημήτρη Ελεύθερα, των διευθυντών του Βρεφονηπιακού Σταθμού, του 1ου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

Η βραδιά είχε εκπλήξεις στο Πνευματικό Κέντρο με κινητό πλανητάριο που μάγεψε τα παιδιά, λιχουδιές και εδέσματα για μικρούς και μεγάλους αλλά και πλούσιο bazzar με δημιουργίες και χειροτεχνίες των μαθητριών και των μαθητών και όμορφη εορταστική μουσική.

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους οργάνωσαν αυτή την πανέμορφη βραδιά και ειδικά στους εθελοντές μας, στις δασκάλες και τα παιδιά και φυσικά στις γυναίκες του χωριού. Ο Αυλώνας είναι μία μεγάλη και δυνατή οικογένεια. Χαιρόμαστε που χαίρονται τα παιδιά μας. Χαιρόμαστε που ο τόπος μας μέρα με τη μέρα προχωράει μπροστά. Με αισιοδοξία και ενότητα θα κάνουμε ακόμα περισσότερα για τον όμορφο τόπο μας. Εύχομαι υγεία, ευτυχία και προκοπή σε όλους τους συμπολίτες μου και σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ