Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Σεπόλια: Η 12χρονη αναγνώρισε τέσσερα ακόμη άτομα που φέρονται να τη βίασαν – Αναμένονται συλλήψεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα ίχνη τεσσάρων ακόμα ατόμων βρίσκονται οι αρχές μετά τη νέα κατάθεση της 12χρονης στα Σεπόλια, τα οποία αναγνώρισε την Τρίτη.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας στα Σεπόλια με θύμα την 12χρονη. Η ανήλικη μετέβη στη ΓΑΔΑ την Τρίτη 1/11 να καταθέσει εκ νέου καλούμενη να αναγνωρίσει νέα άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η νέα κατάθεση της 12χρονης, που κράτησε περίπου 6 ώρες, έφερε στο φως σημαντικές πληροφορίες στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, ενώ στα ίχνη τουλάχιστον τριών ακόμη ατόμων που αναγνώρισε η ανήλικη από τον Κολωνό, ως βιαστές της, βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.

Ανάμεσα στους άνδρες που αναγνώρισε η 12χρονη είναι και κάποιοι που προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και δήλωσαν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας με προφίλ της ανήλικης αλλά δεν συναντήθηκαν μαζί της. Ωστόσο, φαίνεται πως είχαν πει ψέματα.

Η ανήλικη αναγνώρισε, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιους που έκλεισαν ραντεβού μαζί της, συναντήθηκαν, αλλά δεν την βίασαν γιατί κατάλαβαν πως ήταν πολύ μικρή σε ηλικία.

H νέα κατάθεση του κοριτσιού, ενδέχεται να ανοίξει τον δρόμο για νέες συλλήψεις. Ωστόσο, η ανακρίτρια θα συνεκτιμήσει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης και θα κρίνει αν θα απαγγείλει κατηγορίες και θα βγάλει εντάλματα σύλληψης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ