Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΕΛΑΣ: Απομακρύνονται οι επικεφαλής από τα τμήματα Ανθρωποκτονιών και Εκβιαστών

Δημοσιεύθηκε

στις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Ασφάλεια Αττικής, καθώς – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες – απομακρύνονται ο διοικητής και ο υποδιοικητής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, όπως και ο διοικητής του Τμήματος Εκβιαστών.

Μεγάλες ανακατατάξεις αναμένεται να ανακοινωθούν – ακόμη και μέσα στην ημέρα – στην Ασφάλεια Αττικής, καθώς ο διοικητής και ο υποδιοικητής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αλλά και ο διοικητής του Τμήματος Εκβιαστών πρόκειται να μετακινηθούν εκτός της ΓΑΔΑ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με διαταγή του Αρχηγού του Σώματος αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα μετακινούνται εκτάκτως ο διοικητής και ο υποδιοικητής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, Κωνσταντίνος Χασιώτης και Θεόδωρος Θεοδώρου, αντίστοιχα, καθώς και ο διοικητής του Τμήματος Εκβιαστών, Νικόλαος Νταβαρίνος.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί διευκρινίσεις για την συγκεκριμένη απόφαση του Αρχηγού, ενώ πηγές του Αρχηγείου ανέφεραν ότι οι μετακινήσεις γίνονται για «υπηρεσιακούς λόγους».

Σημειώνεται ότι πρόκειται για δύο τμήματα της Ασφάλειας Αττικής που έχουν ασχοληθεί με υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνωμή.

Πιο συγκεκριμένα το Τμήμα Εκβιαστών έχει ασχοληθεί με υποθέσεις απαγωγών, ενώ το Τμήμα Ανθρωποκτονιών με εγκλήματα, όπως τη δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, αλλά και την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ