Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών σε κατασκήνωση

Δημοσιεύθηκε

στις


Από 12 έως και 25 Ιουλίου o Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού διοργανώνει πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών ηλικίας 8 – 16 ετών σε εγκαταστάσεις κατασκηνώσεων.
Στα πλαίσια εφαρμογής της κοινωνικής πολιτικής, το πρόγραμμα αφορά παιδιά απόρων δημοτών και κατοίκων του Δήμου, παιδιών ανέργων οικογενειών, παιδιών μονογονεϊκών οικογενειών, παιδιών με γονείς ΑΜΕΑ, παιδιών πολύτεκνων οικογενειών και γενικότερα παιδιών οικογενειών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, με δεδομένη τη σημερινή οικονομική κρίση, να επωμισθούν τα έξοδα των παιδιών τους σε θερινές κατασκηνώσεις.
Η κατασκήνωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις ιδιωτικών κατασκηνώσεων  σε μία κατασκηνωτική περίοδο 14 ημερών.  Η επιλογή των παιδιών θα γίνει με βάση τα κριτήρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου ανά κατηγορία (όπως αυτά έχουν οριστεί στο αρ. πρωτ.  12567/3-6-2014 έγγραφο της Δ/νσης Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου) και θα ανακοινωθεί στις 7 Ιουλίου 2014.
 
Οι γονείς / κηδεμόνες που θα υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής οφείλουν να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και αν ανήκουν σε μια ή περισσότερες από τις κατηγορίες που απαιτούν πρόσθετα δικαιολογητικά να τα προσκομίσουν και αυτά. Η Υποβολή αιτήσεων θα γίνεται μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2014 και ώρες  9.00 έως 13.00 στο Γραφείο της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών (Τερτσέτη 44, Νέο Ψυχικό, 3ος όροφος).

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ